Întinde mâna pentru o cauză bună ! Fii alături de elevii de la Agricol Bistriţa !

prof. Elena Mora

Liceul Tehnologic Agricol Bistrița În Parteneriat Cu Filiala Crucea Roșie  Bistrița -Năsăud

 

Vă invită să participaţi la

 

Campania intitulată ”ÎNTINDE MÂNA PENTRU O CAUZĂ BUNĂ!”

Acțiunea face parte din cea de-a V-a ediție a proiectului județean Întinde mâna, prietene!, inclus în CALENDARUL ACTIVITĂȚILOR EDUCATIVE JUDEȚENE,2020- Domeniul educaţie civică, voluntariat, proiecte caritabile.

Campania se derulează  în perioada  3 februarie – 25 martie 2020, iar în cadrul acesteia se vor  putea  dona alimente neperisabile (făină, ulei, zahăr,orez, paste făinoase, conserve de carne sau peşte, conserve de legume, biscuiţi etc.) și produse de igienă (săpun solid, detergent, produse de curățare etc.) pentru familii nevoiaşe din județul Bistrița-Năsăud, persoanele din centrele pentru  vârsnici si persoanele cu  nevoi speciale instituționalizate.

Cine poate participa ?

  • Părinți ,elevi,cadre didactice din toate școlile județului

Perioada de colectare

  • 03 FEBRUARIE-25 MARTIE 2020

Unde se colectează?

Fiecare școală va colecta produsele la nivelul unității urmând ca acestea să fie aduse la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița

La finalul campaniei de colectare , reprezentanții fiecărei școli implicate alături de  Crucea Roșie Bistrița vor distribui produsele colectate.

Invităm toate școlile din județ să participe…….împreună dăruim mai mult !

 

 

Comentarii

16/02/20 17:43
Agricauza

Întindeți mâna pentru o cauză bună. Fiți alături de elevii de la Liceul Agricol. Hoții de la primărie vreau să le fure pământul de practică. Hoții de la primărie împreună cu inspectorii școlari și cu consiliul de administrație au votat de conivență ca mateapazlâcul acesta să pară, spun ei, legal. Elevi, nu vă lăsați! Dacă profesorii voștri nu au demnitate, voi arătați-le că vrednicie aveți.

17/02/20 16:55
Burjan Aranka

Acel teren era in dotarea liceului din anii 70. Cui dracu' ia casunat pe el ?????Unde sa faca copiii practica?????mai magarilor care ganditi cu c.......? Pai atunci de ce este Liceu Agricol daca nu are o palma de teren??? Se uita copiii pe plansa sau la desenul din care si este practica..... Nu ???

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5