( Interviu) Anuţa Motofelea despre familie, carieră şi Hanul Anuţei în vreme de pandemie

Rep.: - Săptămâna aceasta te aniversăm. Vreau să îţi urez „La mulţi ani” şi să îţi transmit toate gândurile bune. În această perioadă ai fost foarte harnică, în timp ce alţii au stat în izolare şi nu au făcut nimic tu ai pus de toate în grădină la Arşiţa. Nu ai avut vreme de stat, cum se zice pe la noi.
Anuţa Motofelea: - Da am fost foarte harnică, şi la mine acasă, şi la mama, tocmai am fost la cartofi, „s-au căpăluit” cartofii, cum se spune pe la noi. Am ajutat-o pe mama. Cred că mi-a prins bine această perioadă pentru că am petrecut foarte mult timp cu mama mea, cu băieţelul şi cu soţul meu.
Rep.: - Eşti plină de energie şi voie bună ca de obicei, dar eu, când vin la serviciu, la „Răsunetul”, sunt cumva supărat pentru că înainte toată lumea era la cafea, la micul dejun pe terasă, iar în această perioadă „Hanul Anuţei” este închis. Cum vezi viitorul, ce crezi că se va întâmpla?
Anuţa Motofelea: - Sincer, nu prea roz, şi nu doar pentru noi – „Hanul Anuţei”, dar şi pentru ceilalţi patroni de restaurante, pentru că, chiar dacă se vor deschide restaurantele, la fel ca şi la biserici, oamenii vor avea constrângeri, probabil nu vor mai avea atât de mulţi bani, cred că s-au şi obişnuit acasă. Nu va fi foarte roz, mai ales că, am înţeles că va trebui să fie o distanţă de 2 m între mese. Nu ştiu exact. Să dea Domnul să fim sănătoşi cu toţii. Noi sperăm şi avem credinţă că lucrurile se vor îndrepta.
Rep.: - Ştiu că s-au anulat foarte multe nunţi în această perioadă, unii şi-au amânat evenimentul pentru la anul, alţii, poate, se despart....
Anuţa Motofelea: - Sper că nu se despart. Acum, sâmbătă, aş fi avut o nuntă pe care o aşteptam cu drag. Am întâlnit doi tineri la o nuntă, în Mureş. Ei atunci m-au auzit prima dată cântând, până atunci nici nu auziseră de mine. Atunci încă nu aveau stabilită data nunţii, nici nu era cerută domnişoara în căsătorie, dar mi-au cerut să le cânt la nuntă. Mirele este născut în aceeaşi zi cu mine (n.n. – sâmbătă, 30 mai), astfel că şi-au programat nunta pentru această dată. Din păcate nu avea loc acum nunta, dar, poate, ne vom veseli la anul sau în toamnă, când a da Domnul.
Rep.: - Îţi este dor de colegii de la „Dor Românesc”?
Anuţa Motofelea: - Mi-am promis că nu mai lipsesc nicio zi de la repetiţii. Abia aştept să-i văd. Îmi lipsesc şi prietenii, şi colegii de la „Dor Românesc”, toată lumea.
Rep.: - Mai este şi familia voastră de la „Han”, pentru că eraţi o familie.
Anuţa Motofelea: - Pentru familia de la „Hanul Anuţei”, pe grupul nostru, postez tot timpul ce îi fac de mâncare soţului şi fiului nostru. Mă plâng că soţul meu mănâncă foarte mult.
Rep.: - Ai inventat reţete noi sau le foloseşti pe cele străbune?
Anuţa Motofelea: - Mai fac şi reţete noi, dar gătesc zamă de şalate, coleşă, papricaş de pui, tocăniţe de cârnaţi cu coaste, multe reţete de-ale mele, tradiţionale.
Rep.: - Cum vei petrece sâmbătă, de ziua ta?
Anuţa Motofelea: - Nu am organizat nimic, cred că voi sta acasă, în familia. Parcă nu aş face nicio petrecere, din cauza supărării.
Rep.: - Te vom suna, pentru că avem voie să sunăm şi te vom înveseli.
Anuţa Motofelea: - Vă aştept şi cu cadouri, pe rând...
Rep.: - Îţi mulţumesc pentru aceste gânduri. Vreau să le spun cititorilor că de câte ori sunt supărat Anuţa mă încurajează: Vezi de treabă, mergem înainte !
Anuţa Motofelea: - Aşa e viaţa, cu bune şi rele, trebuie să mergem înainte, orice am fi. Şi eu îţi mulţumesc că mereu ai fost alături de mine, te asigur că ai în mine o prietenă de nădejde. Le mulţumesc tuturor celor care au m-au m-au încurajat pe acest drum.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5