( Interviu) Alina Ceuca: Sunt într-o perioadă frumoasă din viaţă, am terminat a doua facultate, am filmat un nou videoclip, iar Alex creşte ca o floare în casa noastră

Rep.: - Cum ai trecut prin această perioadă în care s-au sistat evenimentele ?
Alina Ceuca: - Destul de bine, am avut cursuri online, mă pregătesc pentru licenţă, am scris, am făcut referate. Sunt într-o perioadă frumoasă din viaţă, am terminat a doua facultate şi pot să spun că mi-a prins bine această pauză din cauza pandemiei pentru că m-am putut ocupa mai mult de studiu.
Rep.: - Ai avut un răgaz pentru a te pregăti pentru licenţă, pentru că altfel ai fi avut foarte multe evenimente...
Alina Ceuca: - Exact. Am avut planificate foarte multe evenimente şi eram mai mult pe drumuri.
Rep.: - Urmează licenţa la a doua facultate, îl ai pe cel mic care-ţi ocupă timpul, deşi te ajută şi mama, dar mai lucraţi şi la costumele voastre populare. Cred că acolo, la tine, pandemia nu s-a prea văzut.
Alina Ceuca: - N-am prea avut timp pentru că Alex ne ocupă tot timpul, mai ales că am stat mai mult pe acasă şi m-am ocupat de el. A avut şi el teme la grădiniţă, ne făceam împreună program pentru temele lui, eu aveam temele mele. M-am bucurat că în această perioadă am putut petrece mai mult timp cu el.
Rep.: - Am văzut pe pagina ta de facebook că în această perioadă te-ai ocupat şi de un proiect artistic, ai lansat un nou videoclip.
Alina Ceuca: - Aşa este. Am filmat un videoclip la cel mai nou cântec al meu – „Mă-ntreabă frunza de fag” , pe youtube poate fi văzut de toată lumea.
Rep.: - Îţi este dor de evenimente? Am văzut că ai început deja cele la scară mai mică. Deocamdată nu putem vorbi de spectacole mari şi nunţi cu sute de oameni, aşa cum erau la noi.
Alina Ceuca: - Cui nu îi este dor? Mi-e foarte dor. Mie- dor să mă întâlnesc cu oamenii, mi-e dor să îmbrac costumul popular. Iubesc costumele populare, chiar dacă sunt noi, chiar dacă au 100 de ani, le iubesc şi le port cu drag. Aşteptăm să treacă această perioadă şi, cu siguranţă, totul va reveni la normal, sper eu, cât de repede.
Rep.: - Doamne ajută! Aşa să fie. Îţi mulţumesc că ai fost prezentă la concertul nostru de pricesne, acolo unde ne-am revăzut şi cu episcopul Macarie. Cu PreaSfinţitul ne-am văzut de 3 ori în această vară La bistriţa. Năsăud şi Spermezeu, unde ai cântat pricesne frumoase. Un mesaj pentru toţi cei care te îndrăgesc...
Alina Ceuca: - Îi îmbrăţişez cu drag, din tot sufletul, pe toţi şi să rămână mereu alături de noi. Acum ne putem vedea doar pe reţelele de socializare, dar sper să ne revedem cât de curând, să fim din nou în mijlocul oamenilor. Ţie îţi mulţumesc că ai fost primul jurnalist care m-a prezentat publicului, în a cărui emisiune am apărut prima dată cu mama mea. Îţi mulţumesc pentru prietenia constantă şi te asigur de toată dragostea şi preţuirea mea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5