Liga V, seria 2, etapa 6

Inter Viişoara – Bradul Ilva Mare 2-0 (1-0)

Au marcat: Moldovan A., min.5, din 11 m, Candale V., min. 55.

Au jucat: Inter Viişoara: Cioncan, Beudean, Tanca, Moldovan O., Chiruţa, Turda, Huzdar, Nechiti, Moldovan A., Şpan, Moldovan N. Au mai jucat: Crişan I., Candale, Negruşer.

Bradul Ilva Mare: Sasu, Ruşti, Ureche, Şot, Câmpean, Guguruzan, Cătuna, Bora, Popanton M., Horza, Danciu. Au mai jucat: Popanton I., Purcea.

Arbitri: Conea Viorel, Dan Horea, Huzmezan Cristian.

Observator: Pârţiu.

Avertismente: Şpan (Inter), Rusti, Guguruzan (Bradul). Cartonaş roşu: Cătuna (Bradul)

Vreme superbă pentru fotbal la Viişoara unde, pe un teren bun şi în faţa a peste 60 de spectatori, echipa gazdă Inter s-a impus fără drept de apel, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Bradul Ilva Mare, una din echipele bune a seriei, dar care a contat prea puţin în atac pentru a avea pretenţii la un rezultat pozitiv. Încă din startul partidei, gazdele se aruncă în atac şi în min.3, Şpan, scăpat singur cu portarul va trage pe lângă poartă din poziţie favorabilă. În min.5, gazdele vor deschide scorul la o lansare în adâncime a lui Ghiruţă pentru Moldovan N., acesta este faultat în careu de Guguruzan, arbitrul dictând 11 m.

Lovitura de la 11 m este transformată impecabil de Moldovan A., 1-0.

Până la pauză, gazdele vor rata alte trei mari ocazii de gol prin Moldovan A., min. 18 şi 44, Şpan min. 34, oaspeţii având o tresărire de orgoliu în min. 40, când şutul de la 2 m a lui Cătuna trece pe lângă poartă. Partea a II-a începe ca şi prima, cu gazdele la timonă şi, în min. 55, vor majora scorul prin Candale V., cu un şut din careul de 6 m, în urma unui corner executat de Moldovan N., 2-0.

Deşi domină jocul până la final, creându-şi alte numeroase ocazii de a marca, meciul se încheie cu o victorie muncită şi meritată a echipei Inter.

Comentarii

18/03/11 16:43
Beudean

Noi suntem campioniiiiiiiiiiiiiii

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5