Întâlnire neconvenţională cu arta

Veronica Ganea şi Cristian Hartmann au organizat o întâlnire neconvenţională cu arta la Art Caffe. Evenimentul, menit să animeze atmosfera din cafenelele bistriţene, a beneficiat de un public format în mare majoritate din tineri. Interesant este slide show-ul cu fotografii artistice, peisaje, detalii surprinse din creaţia celor doi artişti, dar şi recitalul la chitară a lui Cristian Hartmann. Experimentul, care a îmbinat pictura lui Cristian şi grafica Veronicăi, s-a dovedit a fi unul de succes. Titlul acestuia, Karma Verra, îmbinaţia între pseudonimele artiştilor, sugerează ideea de adevărat destin împlinit prin artă.

Cristian Hartmann, absolvent al Facultăţii de Arte Plastice din Barcelona, a expus, în Spania, Germania, dar şi la Bistriţa.

Veronica Ganea este autoarea a două volume de poezii, este jurnalist, dar şi creator de bijuterii. De curând a avut o prezentare în cadrul festivalului „Toamna bobocilor”. Pentru o întâlnire cu arta, poposiţi pentru câteva clipe la cafeneaua de pe B-dul Republicii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5