Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud: Start la vaccinare, în afara centrelor fixe: Poiana Ilvei, Năsăud, Prundul Bârgăului, Bistrița

În această săptămână vor avea loc noi activități de vaccinare, care aduc imunizarea mai aproape de cetățeni.
Calendarul campaniilor de vaccinare arată astfel:
26 mai, în Poiana Ilvei, vaccinare cu echipa mobilă detașată de la Năsăud, începând cu ora 8:00, la dispensar, cu serul Pfizer
27 mai, în Năsăud, vaccinare cu echipa mobilă, între orele 08.00 - 20.00, în fața Muzeului Grăniceresc Năsăudean, cu serul Johnson&Johnson (o singură doză!)
28 - 29 mai, campanie de vaccinare în parcarea din zona centrală din Prundul Bârgăului, între orele 8:00 – 20:00, cu ocazia Enduro Heniu/târgul de la Prund, cu serul Johnson&Johnson; la Prundul Bârgăului, doritorii se pot vaccina și cu serul Pfizer la centrul de vaccinare de la dispensar.
29 și 30 mai, în Bistrița, campania Drive-Through B1 Retail Park pt.II, unde, în intervalul orar 8:00-20:00, se va administra rapelul cu serul Pfizer celor care acum trei săptămâni au primit prima doză. De asemenea, aici se pot imuniza cu prima doză din acest ser toți doritorii, urmând ca, pentru rapel, să se programeze la unul din centrele în care se administrează Pfizer.
Cu ocazia Zilei Copilului, în județ vor fi organizate și alte campanii de vaccinare a tinerilor, în funcție de doritori, liste pregătite de Direcția de Sănătate Publică împreună cu Inspectoratul Școlar Județean.
Împreună cu Primăria Municipiului Bistrița, pregătim și alte evenimente pentru perioada următoare, care vor fi transmise în cel mai scurt timp.
Hai să ne întoarcem la normalitate ! hai să fim responsabili ! hai să ne vaccinăm !
Numai Împreună Reușim!
Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5