Inspectorii DSVSA BN intensifică acţiunile de control în perioada de 1 mai!

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (D.S.V.S.A.) Bistriţa-Năsăud a dispus demararea acţiunilor specifice perioadei premergătoare sărbătorii de 1 Mai, prin intensificarea controalelor oficiale şi a măsurilor care trebuie aplicate pentru prevenirea toxiinfecţiilor alimentare.

"Scopul acţiunii este protejarea sănătăţii consumatorilor, în contextul unei afluenţe mari de turişti şi a creşterii rulajului de marfă pentru unităţile din industria alimentară din zonele de agrement şi localităţile de interes turistic. La aceste acţiuni tematice vor participa personalul din cadrul Direcţiilor Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) judeţene, circumscripţiilor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor (CSVSA), dar şi ai circumscripţiilor sanitare veterinare zonale (CSVZ). În perioada 27.04 - 01.05.2018 va fi asigurată permanenţa, va fi afişat programul de lucru şi numele inspectorului responsabil", se arată în comunicatul transmis de directorul executiv Ioan Bogolin.

         Controalele urmăresc respectarea condiţiilor de igienă în unităţile supuse controlului sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, situate în special în zonele de agrement/ localităţile de interes turistic, în care se organizează anumite evenimente (târguri de vară, pelerinaje la aşezămintele de cult cu ocazia unor sărbători religioase, hramuri bisericeşti).

         "Reamintim cetățenilor posibilitatea de a sesiza neregulile constatate la numărul de telefon al D.S.V.S.A. Bistriţa-Năsăud – 0760 789 293 – sau la numărul de telefon al Call-Center-ului A.N.S.V.S.A. – 0800 826 787- care poate fi apelat gratuit, din orice reţea de telefonie", se mai mneţionează în comunicat.

 

 

  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5