Însoţiţi de părintele Paul Gavriloaie, tinerii din Sîngeorz-Băi au pornit la colindat

Un grup de copii și tineri din Sîngeorz-Băi coordonați de pr. Paul Gavriloaie, directorul Centrului misionar de tineret „Ioan Bunea” din localitate, au pornit spre a vesti Nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Astfel, tinerii au colindat pentru început persoanele aflate internate în Spitalul Orășenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud, unde au primit și mici daruri din partea pr. Georgică Cira, care slujește la biserica spitalului.
Mai apoi tinerii au dus vestea Nașterii Domnului și la Mănăstirea „Izvorul Tămăduirii” din Salva, unde au fost primiți de către maica stareță Emanuela Moisa și întreg soborul mănăstirii, care le-au pregătit și o agapă tinerilor colindători. De aici, vestea Nașterii Mântuitorului a fost dusă la Mănăstirea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Țara Năsăudului, unde starețul mănăstirii, pr. Chiril Zăgrean, pe lângă micile daruri oferite colindătorilor, le-a și pus la suflet un scurt gând duhovnicesc. Aici, tinerii au participat și la slujba oficiată în biserica mănăstirii, la finalul căreia au susținut și un recital de colinde, bucurându-i pe credincioșii prezenți în biserică.
Grupul de colinde al Centrului misionar de tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi va susține săptămâna viitoare, împreună cu alte grupuri parohiale de copii și tineri din Maieru, Rodna și Șanț, patru concerte caritabile organizate de Cercul misionar-pastoral Sîngeorz-Băi pentru profesoara de religie Crina Cârcu, recent diagnosticată cu cancer.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5