Îngropat de viu

Un tânăr de 21 de ani din Bistriţa, care efectua o lucrare la un canal de pe strada Valea Jelnei, din municipiu, a murit, marţi, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el.

Adjunctul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bistriţa-Năsăud, Constatin Candrea, a declarat că tânărul lucra la o adâncime de circa doi metri, într-un şanţ care nu avea sprijin de mal, în momentul în care pământul a luat-o la vale, îngropându-l.

Colegii săi au anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Echipa de descarcerare a reuşit să îl scoată la suprafaţă, iar echipajul de pe salvare a aplicat de urgenţă metodele de resuscitare.

La faţa locului s-au deplasat şi rudele tânărului. Muncitorul a fost transportat, în stop cardio-respirator, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud, dar medicii nu l-au mai putut salva.

ITM Bistriţa-Năsăud a deschis o anchetă, pentru a se stabili dacă tânărul muncea cu acte în regulă pentru firma care efectua lucrările de apă şi canalizare pe Valea Jelnei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5