A încetat din viaţă Vasile (Ică) Moga!

Fostul jucător şi director sportiv al Gloriei Bistriţa, Vasile Moga (58 de ani), a decedat, sâmbătă după-amiază, după ce a făcut infarct la volan. Maşina pe care o conducea a intrat într-o ţeavă de gaz, în zona Pieţei Decebal. Echipajele medicale au încercat să-l resusciteze circa 45 minute, dar fără succes.

Vasile Moga s-a născut în 7 ianuarie 1955 la Apahida, la 13 ani debutând la echipa Someşul din localitate. A trecut apoi la CFR Cluj, fiind remarcat de antrenorul Constantin Rădulescu, şi a activat patru ani în Divizia A (1972-1976, aproximativ 100 de meciuri, 15 goluri), fiind selecţionat şi în echipa naţională de tineret a României.

Din 1976 a jucat pentru Gloria Bistriţa, unde a evoluat până în 1989, timp în care a fost selecţionat în lotul B al României.

Din 1989 a făcut parte din structura de conducere a ACF Gloria, până în 1991, când a revenit la CFR Cluj în calitate de preşedinte. S-a întors la Gloria în 2006, ca director de marketing, în 2009 fiind numit director sportiv.

Comentarii

27/11/13 09:38
Ilie LAZAR

Dumnezeu cel Indurat si Milostiv sa-l ierte si sa-i odihneasca sfletul celui care a fost Vasile(Ica) MOGA !Om si caracter special !
Sincere condoleante transmit familiei indurerate,"fratii"lui mai mici,Ilie LAZAR ,Ioan MISZTI si,"tatal"lui in ale fotbalului,descoperitorul si formatorul adevarat a lui ICA MOGA- NAE CHISU,antrenor la CFR Cluj!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5