Începând din noiembrie, serviciile Primăriei Sângeorz Băi, mai aproape de oameni. Primarul Traian Ogâgău: Aşa cum am promis...

Primarul Traian Ogâgău şi-a propus să faciliteze accesul oamenilor din localitate la serviciile oferite de Primăria Sângeorz Băi. Dacă până acum, locuitorii erau nevoiţi să străbată holurile de la etajele imobilului pentru a obţine diverse documente, avize etc., în prezent toate birourile în care beneficiarii sunt nevoiţi să intre au fost transferate la parter.
„Aşa cum am promis, toate birourile care au legătură directă cu cetăţeanul se află, de acum încolo, la parterul primăriei noastre. Astfel, sângeorzenii nu vor mai fi nevoiţi să se plimbe de la etajul unu, unde era Registratura, la etajul doi, unde era Serviciul social, pentru a-şi rezolva problemele. Toate acestea sunt compacte. Mai mult, dorim să aducem şi Serviciul de evidenţă a populaţiei tot aici, iar în acea clădire să mutăm Jandarmeria. Am rugămintea ca toţi cei ce au probleme sau au ceva de recomandat să depună cereri în scris şi să nu umblăm pe poveşti, pentru ca împreună să găsim cele mai bune soluţii iar lucrurile să intre în normalitate”, ne-a declarat primarul Traian Ogâgău.
Zilnic, între orele 8-16, cetăţenii din Sângeorz Băi sunt aşteptaţi să-şi rezolve problemele la sediul Primăriei, într-un spaţiu mult mai primitor, la serviciile Impozite şi taxe, Registratură, Relaţii cu publicul, Registrul Agricol, Asistenţă socială, Birou urbanism.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5