Încep lucrările la Pasarela pietonală din Sângeorz Băi. Traian Ogâgău: Proiectele cu finanţare europeană vor schimba faţa oraşului!

          Primarul oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a semnat ordinul de începere a lucrărilor proiectului „Îmbunătăţirea spaţiilor publice urbane şi cultural-recreative în oraşul Sângeorz Băi – Pasarela pietonală”. Lucrările vor fi efectuate de către firma Frasinul şi se vor derula pe parcursul a circa 2 luni.

„Drumul greu dar sigur spre normalitate! Dragii mei sângeorzeni, începând de luni, 11 mai, o perioadă, nu se va mai circula pe puntea de la Rusu datorită faptului că încep lucrările pentru schimbarea acesteia. Mulțumim firmei Frasinul SRL, pentru promptitudine. Proiectele sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre! Vă mulțumesc pentru răbdare, încredere și susținere tuturor sângeorzenilor!”, ne-a declarat primarul Traian Ogâgău.

         Proiectul „Îmbunatățirea spațiilor publice urbane și cultural recreative în oraș Sângeorz-Băi” este împătţit pe patru loturi şi prevede atât amenajarea pasarelei pietonale, cât şi reabilitarea Vilei 1, a Centrului pentru Tineret, dar şi asfaltarea unor străzi. Este vorba despre un proiect în valoare de peste 22 milioane de lei, aproximativ 5 milioane de euro,  finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

„Așa cum am promis sângeorzenilor, orașul intră pe traiectoria europeană pe care ne-am angajat în 2016 să o urmăm. Le mulţumesc sângeorzenilor încă odată pentru încrederea acordată și mă angajez să duc la capăt tot ce am promis și nu doar atât!”, ne-a transmis primarul Traian Ogâgău.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5