Încep lucrările de reabilitare a Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga”. Directorul Mihai Cosma: Vom lucra în două schimburi. Cer îngăduinţă elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor

Cu speranță, cu griji, cu nerăbdare dar și cu teamă REABILITAREA spațiilor școlare, a dotărilor, a spațiilor exterioare ale școlii noastre începe luni, 8 iulie.

         Urmează un an școlar foarte greu dar timpul nu stă pe loc și va trece. Ce aduce reabilitarea? Renovarea completă exterioară și în sălile de clasă. Centrală termică nouă cu sporire semnificativă a randamentului și a confortului termic. Sală de sport cu dotări moderne pentru gimnastică, handbal, volei și alte sporturi, evident cu apă încălzită cu panouri solare.

         Pentru fiecare elev al școlii vor fi în săli bănci individuale, scaune reglabile și confortabile. Laboratoarele, cabinetele și cele mai multe dintre sălile de clasă ne vor întâmpina cu videoproiectoare, multifuncționale, table interactive și materiale didactice moderne. În sala festivă va funcționa sistem audio HiFi, sistem surround, stand mobil și scenă modernizată. Vom beneficia de multe alte facilități, unele chiar plăcut surprinzătoare.

         Stimați colegi, dragi elevi, vom lucra în două schimburi (clasele din învățământul primar și clasa a VIII-a de la ora 8 iar clasele V, VI și VII de la ora 12).Va fi greu pentru elevi, părinți și cadre didactice dar cu atât mai plăcută va fi întâlnirea cu școala modernă, pe care o dorim frecventabilă din septembrie 2020. Firma ce asigură derularea lucrărilor este deosebit de binevoitoare și optimistă privind ritmul și calitatea execuției, având mai multe astfel de reabilitări la activ.

         Cer scuze elevilor și părinților dar sper ca modernizarea și creșterea eficienței procesului instructiv-educativ să compenseze dificultatea unui an școlar care totuși... va trece.

         Deocamdată vă doresc vacanță plăcută, îngăduință și atitudine pozitivă pentru septembrie.    

Prof. Mihai Cosma

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5