Incendiu la o pensiune

Duminică dimineaţa, 11 martie, la ora 02.04, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al jud. Bistriţa – Năsăud a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o pensiune situată pe DN 17C, în apropiere de localitatea Cepari.
Garda de intervenţie din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud s-a deplasat de urgenţă la locul evenimentului cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă.
,,În momentul ajungerii la pensiune, ardea acoperişul obiectivului, iar pompierii militari au acţionat cu două ţevi de refulare de înaltă presiune tip „D” şi doua ţevi de refulare tip „C” pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Intervenţia a durat două ore.
În urma incendiului, au ars: acoperişul din astereală din lemn acoperită cu tablă pe o suprafaţă de aproximativ 230 mp, prelata pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp, mobilierul din patru camere de la mansardă, paturi cu saltele, mese, scaune, obiecte de îmbrăcăminte, mochete şi s-au degradat tavanele din lemn cu izolaţie de vată minerală. S-a reuşit salvarea construcţiei şi a anexelor din apropiere în valoare de aproximativ 200.000 lei.
Cauza probabilă incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric – conductori/cabluri electrice defecte sau neizolate corespunzător”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5