Incendiu la o gospodărie din Lechinţa

Vineri dimineaţa, 17 august, la ora 03.16, două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa au fost solicitate să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs în localitatea Lechinţa.
,,Pompierii militari au acţionat cu trei linii de înaltă presiune pentru stingerea incendiului care se manifesta la o casă de locuit. Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore, în urma acestuia au ars aproximativ 60 mp din suprafaţa casei şi bunurile casnice aflate în interior. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omeneşti. Imobilul a fost construit în pare parte din material lemnos, fapt care a înlesnit propagarea flăcărilor cu repeziciune. Intervenţia pompierilor a împiedicat extinderea incendiului la o casă de locuit învecinată care se afla la distanţă mică de locul evenimentului. După lichidarea incendiului, pompierii militari au acţionat pentru înlăturarea elementelor de construcţie care prezentau riscul prăbuşirii.
Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric – conductor electric defect”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU BN, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5