Incendiu la o casă din Valea Vinului! O victimă este intoxicată cu fum

În această după-masă, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un incendiu semnalat la un imobil din localitatea Valea Vinului. În urma intervenției, polițiștii au constatat faptul că peretele unei încăperi a fost afectat de incendiu, în aceeași încăpere fiind identificat și un bărbat de 78 de ani din localitate, proprietarul locuinței, care nu prezenta semne vitale. În urma protocolului de resuscitare, personalul echipajului de prim ajutor, a declarat din păcate decesul acestuia. Trupul bărbatului a fost transportat la secția prosectura a spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la faptele de ucidere din culpă și distrugere din culpă, urmând să se stabilească cauzele și modul producerii acestora.
Update: În momentul sosirii echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum la un perete interior al imobilului. În interior a fost găsită o victimă, barbat în vârstă de aproximativ 80 de ani, intoxicata cu fum, i s-a aplicat protocolul de resuscitare, din nefericire in ciuda eforturilor depuse de salvatori a fost declarat decesul la fața locului. In incendiu a ars un perete interior și materiale textile. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilita ca fiind scânteie provenită de la o sobă.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz-Băi intervin la un incendiu izbucnit la o casa de locuit în localitatea Valea Vinului. Din primele informații arde un perete interior.
Din primele informații o victimă este intoxicata cu fum, inconștientă, se aplică protocolul de resuscitare. Intervenția este în dinamica, anunta ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5