Incendiu la o casa de locuit din Borleasa

Luni, 24 septembrie, la ora 14.07, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a fost informat despre producerea unui incendiu la o casă de locuit pe raza localităţii Borleasa.
,,Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Gărzii de Intervenţie Beclean s-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului. În momentul sosirii la locul intervenţiei, pompierii au constat că ardea o casa de locuit şi anexa acesteia şi flăcările s-au extins la gospodăria învecinată. Pompierii militari, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Spermezeu şi Târlişua, au acţionat cu mai multe linii de refulare pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Ulterior, a fost solicitată în sprijin o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omeneşti.
Intervenţia a durat aproximativ 6 ore, în urma incendiului au ars: în prima gospodărie: acoperişul şi podul pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp, mobilier, aparatură electrocasnică, un grajd, o şură, 1500 kg porumb, 1 porc şi mai multe păsări, iar în cea de-a doua gospodărie: acoperişul pe o suprafaţă 80 mp, grajdul şi şura pe o suprafaţă de 70 mp, 16 m3 cherestea şi alte obiecte depozitate în anexele gospodăreşti.
Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU BN, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5