Incendiu de amploare la fabrica de prelucrarea lemnului din Valea Mare. Intervin 7 echipaje

Incendiu de amploare depozit cherestea/fabrica de prelucrarea lemnului, in localitatea Valea Mare, comuna Sant.

Intervin Garda de Intervenție Sângeorz Băi cu două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD, două echipaje de pompieri cu autospeciala de lucru la înălțime si o autospeciala de stingere de la Secția de Pompieri Năsăud și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din zona.

Incendiul este aproape de fondul forestier.

Din primele informații, nu sunt anunțate victime.

Intervenția este în dinamica. ISU BN
Update: intervin total 7 echipaje de pompieri din cadrul ISU Bistrița Nasaud - 6 echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD (Garda de Intervenție Sângeorz Băi, Secția Năsăud și Detașamentul Bistrița) și trei servicii voluntare pentru situații de urgență (Șanț, Rodna și Maieru).

Incendiul a fost găsit în faza de ardere generalizată la un depozit de cherestea, hală de gatere și hală de prelucrare a lemnului.

Exista pericol de extindere la imobilele învecinate cu destinație locuințe unifamiliale, precum și la vegetația/fondul forestier din apropiere.

Intervenția este în dinamica. ISU BN
Update 1:Primele echipaje de pompieri militari și voluntari ajunse la locul solicitarii au reușit să protejeze vecinătățile ( imobile și fondul forestier). Incendiul este localizat. Hala depozitului construit din lemn s-a prăbușit, nu sunt victime. Se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5