Incendiu în Cociu

Garda de Intervenţie Beclean a fost solicitată duminică, 1 aprilie, la ora 23.35, să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Cociu, comuna Şintereag.
Două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă din cadrul subunităţii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Odată ajunşi la locul intervenţie, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta la acoperişul imobilului.
,,S-a acţionat cu două ţevi de înaltă presiune şi o ţeavă de refulare tip „C” pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Intervenţia a durat aproximativ 2 ore. În urma incendiului, au ars: structura acoperişului (grinzi din lemn, izolaţie termică din vată minerală) pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, structura tavanului etajului I (cherestea şi izolaţie din vată minerală) pe o suprafaţă de aproximativ 110 mp şi s-au degradat cca 30 mp tavan din placi rigips. Au fost salvate locuinţa, bunurile materiale in interior şi anexele din apropiere în valoare totală de aproximativ 250000 lei.
Cauza probabilă a incendiului stabilită ca fiind efectul termic produs la un cazan de încălzire (centrală termică) nesupravegheat ori supraîncălzit”, a precizat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5