Încasările unui magazin alimentar, cedate sub presiunea unui pistol de plastic

Un tânără a reuşit să le sperie bine pe propietara unui magazin şi pe vânzătoare, astfel că sub ameninţarea unui pistol, cel mai probabil de jucărie, femeile i-au dat fără să clipească 2.000 lei, încasările zilei de marţi.

Potrivit subinspectotului Antonela Gorgan, purtătorul d ecuvânt al IPJ BN, poliţiştii au fost sesizaţi marţi seara prin 112 despre faptul că o persoană necunoscută, ce avea gura acoperită cu un fular negru, a pătruns într-un magazin alimentar din Bistriţa şi prin amenințări cu un pistol posibil din plastic, a intrat în posesia sumei de 2000 lei, iar după aceea a fugit.

În magazin se aflau proprietara acestuia şi o vânzătoare, care au fost surprinse de bărbat în timp ce efectuau monetarul, pregătindu-se de închidere. Bărbatul are vârsta cuprinsă între 20-25 ani, înălţime 1.65-1.70 m, constituţie atletică, era îmbrăcat cu o geacă de culoare gri închis, blugi de culoare închisă, purta un fes negru şi un fular de culoare neagră ce îi acoperea gura.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie şi în vederea identificării și depistării autorului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5