Încarcerat, după ce a intrat în stâlp

Luni seara, 7 aprilie a.c., la ora 19.25, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat, prin numărul unic de urgenţă 112, cu privire la un accident rutier produs în centrul localităţii Beudiu. Un autoturism a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu un stâlp.
Două echipaje ale pompierilor militari, cu o autospecială de descarcerare şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, au fost direcţionate de urgenţă la locul solicitării. În urma accidentului, un conducătorul auto în vârstă de 37 de ani a rămas încarcerat. Iniţial au fost asigurate măsurile de apărare împotriva incendiilor prin îndepărtarea bornei de la acumulator şi a fost stabilizat autovehiculul avariat.
Ulterior, pompierii militari au îndepărtat portiera din faţă - stânga, au extras victima şi au predat-o echipajului de terapie intensivă mobilă. Bărbatul era conştient şi prezenta un traumatism cranian minor, contuzie coloană cervicală şi traumatism toraco – abdominal. După stabilizare, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Bistriţa.

În ultimele 24 de ore, în intervalul 07.04.2014, ora. 07.30 – 08.04.2014, ora 07.30, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” au intervenit pentru asigurarea unui număr de 28 urgenţe medicale prespitaliceşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5