Invitaţie la Rebrişoara

Inaugurarea localului Şcolii Generale cu clasele I-IV “Ignat Seni”

Luni, 15 septembrie, de la ora 13,00, Primăria şi Consiliul Local, Biserica şi, nu în ultimul rând, din Rebrişoara, au deosebita bucurie de a-i invita pe cei interesaţi, cu prilejul deschiderii noului an şcolar 2008-2009, la festivităţile prilejuite de inaugurarea localului Şcolii Generale cu clasele I-IV “Ignat Seni”.

Clădirea veche de aproape 100 de ani, a beneficiat de reabilitare, extindere şi modernizare.

Manifestarea debutează cu intonarea Imnului de Stat al României, tăierea panglicii inaugurale şi un Te Deum pentru sfinţirea localului. Directorul Macedon Ilovan va avea cuvântul de deschidere a anului şcolar, după care primarul Nicolae Bodiu se va adresa auditoriului cu un cuvânt de bun venit, exprimându-şi totodată satisfacţia pentru cele realizate. Vor mai adresa câteva cuvinte părinţilor, autorităţilor şi elevilor – ing. Mihai Mureşan, ing. Marcel Tofeni, eleva Ioana Pop din clasa a IV-a A şi vor fi audiate mesajele Prefecturii, Consiliului Judeţean, a Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a partidelor politice.

După vizitarea şcolii dotată şi modernizată conform standardelor, invitaţii vor ciocni un pahar de şampanie la Căminul Cultural “Anton Precup”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5