Înainte de a cumpăra: o listă de verificare pentru cumpărarea unei mașini

Înainte de a cumpăra: o listă de verificare pentru cumpărarea unei mașini

Există de fapt patru aspect de luat în considerare atunci când cumpărați o mașină. Trebuie să determinați:

-Vehiculul de care aveți nevoie (versus dorit)

-Valoarea vehiculului (cat valoreaza)

-Considerațiile financiare pentru achiziție (cum o vei plăti)

-și integritatea mecanică a mașinii (este intr-o stare buna din punct de vedere mecanic)

Desigur, există câteva diferențe între fiecare marcă și model, dar vom acoperi subiectele sub forma unei liste de verificare cu marcatori.

Lista de verificare a achiziției de mașini: stabilirea vehiculului potrivit pentru dvs

Atunci cand vrei sa iti cumperi o mașină, există elemente plăcute și obligatorii. Depinde de tine să decizi care sunt acestea. Dacă locuiți într-o zona cu climat temperat, puteți decide că aerul condiționat nu este un lucru necesar sau obligatoriu. Pe de altă parte, dacă locuiți în Dallas, Texas, sau Gwinn, Michigan, aerul condiționat și încălzirea ar putea fi mai mult o necesitate pentru lunile de vară sau, respectiv, de iarnă.

De asemenea, dacă folositi foarte des masina pentru afaceri sau duceți copiii în călătorii lungi, ați putea considera că serviciul de internet încorporat este un must-have. Dacă, pe de altă parte, toată lumea din familie are propriul telefon sau tabletă cu acces la Internet, un hotspot Wi-Fi încorporat ar fi inutil.

  • Creați-vă mașina perfectă. Fă-ți temele și vizitează site-ul web al producătorului auto pentru a vedea funcțiile disponibile pe diferite mărci și modele dar si siteurile de anunturi gratuite pentru a vedea mai multe modele si de ce nu chiar si pretul de pe piata. Faceți o listă cu ceea ce doriți de la o masina. Este posibil ca vehiculul pe care îl cumpărați în cele din urmă să nu aibă toate cele de care dvs aveti nevoie. Dar ar trebui să aibă toate cele necesare. Dacă faci o listă, poți găsi cea mai potrivită pentru preferințele si nevoile tale.
  • Stabiliți cat valorează. Există mai multe site-uri pentru a determina valoarea. Dacă exista posibilitatea unui schimb, asigurați-vă că determinați și valoarea vehiculului dvs. existent, deoarece acesta va face parte din deal. 
  • Stabiliți ce vă puteți permite. Dacă intenționați să plătiți cash, decizia este ușoară. Dacă intenționați să vă finanțați achiziția, totuși, scorul dvs. de credit are un impact direct asupra ratei dobânzii la împrumut. Scorurile de credit implică în general rate mai mari. Amintiți-vă, costul mașinii nu este eticheta de preț minus orice valoare de schimb și stimulente. Include dobânda plătită la finanțarea oricărui împrumut. Sursele de alfabetizare financiară, cum ar fi Cursul Financial Acumen, vă învață cum să vă îmbunătățiți scorul de credit pentru a vă economisi bani. Depinde de dvs. să vă protejați și să evitați să fiți exploatat de către creditorii prădători, așa că faceți cumpărături cumpatati. Nu exagerați cu creditul cumpărând o mașină mult mai scumpa decât vă puteți permite.
  • Inspectați vehiculul înainte de a cumpăra. Vrei să cumperi un vehicul de încredere, nu o masina care sa stea mai mult in serviceurile auto decat pe sosele. Orice achiziție de vehicule uzate este o situație de atenție la cumpărător, chiar dacă aceasta se face prin intermediul unui dealer renumit. Dacă aveți un mecanic, așteptați-vă să plătiți între 100 și 200 euro pentru o inspecție amănunțită a vehiculului. Dacă nu ai un mecanic, există câteva alternative stop-gap. Puteți duce vehiculul la un atelier de reparații terță parte care efectuează inspecții de stat ca o opțiune mai ieftină. Sau, dacă vă simțiți confortabil și cunoscător în acest sens, puteți inspecta singur vehiculul. Printre altele, cum ar fi frânele, toba de eșapament și suspensia, verificați uleiul. Puteți spune multe despre starea motorului uitându-vă la starea uleiului vehiculului.

Efectuarea unei autoinspecții a unui vehicul necesită puțin timp. Este o muncă murdară, dar dacă ești familiarizat cu mașinile, este cea mai ieftină opțiune. Inspecția înainte de cumpărare este o necesitate atât pentru liniștea sufletească, cât și pentru reducerea costurilor ascunse de reparație.

Odată ce ați găsit vehiculul cel mai potrivit, v-ați asigurat că aveți mijloacele pentru a-l plăti și ați verificat integritatea mecanică a acestuia, sunteți gata să mergeți mai departe cu noua dvs achizitie

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5