Implică-te alături de personalităţi ! Adoptă Spitalul Năsăud în bătălia cu Covid-19!

Asociatia TINDA

Asociația Tinda a demarat campania de strângere de fonduri „Adoptă un spital, în bătălia cu Covid-19!", pentru achiziționarea echipamentelor medicale de protecție, a aparaturii și a medicamentelor, de importanță majoră, pentru personalul medical și pentru pacienții afectați de Covid-19.

 

Dragi prieteni,

Spitalul Orășenesc din Năsăud are nevoie de susținere și ajutor! Personalul medical de aici ajută pacienții bolnavi de Covid-19 și are nevoie de echipamente profesionale de protecție! Un sfert din populația județului Bistrița-Năsăud este arondată acestui spital, vital pentru două orașe, Năsăud și Sângeorz-Băi și 21 de localități de pe Valea Someșului, Valea Sălăuței, Valea Rebrei și Valea Ilvelor! Să fim împreună, solidari, alături de acești oameni minunați! Și orașele mici, comunele și satele noastre merită o șansă!
Mulți dintre Dvs., aveți rădăcinile în această zonă frumoasă și binecuvântată, care a dat țării atâția academicieni, scriitori, oameni de cultură și Sfinți! Năsăudul întreg are nevoie de implicarea Dvs.!
Nu uitați, așadar, de campania umanitară a Asociației TINDA, "Adoptă un spital în bătălia cu Covid-19!"
Toate fondurile care se vor strânge în conturile TINDEI, în următorul interval, vor fi donate Spitalului Orășenesc Năsăud!
Solidaritatea și implicarea fiecăruia dintre noi salvează vieți și să nu uităm că de fiecare dată este vorba despre oameni!


Donațiile se pot face în următoarele conturi deschise la Banca Transilvania:
În LEI:
RO75BTRLRONCRT0467412401
În EURO:
RO25BTRLEURCRT0467412401
În USD:
RO29BTRLUSDCRT0467412401
Vă mulțumim!

Asociația Tinda s-a născut din inițiativa a trei oameni dedicați culturii, tradiției și istoriei românești și preocupați, în egală măsură, de cauzele medicale și umanitare. Fondatorii asociației, dr. Sorina Răduțiu, medic primar cardiolog și doi jurnaliști, cunoscuți oameni de radio, Simona Vlasa și Grigore Sâmboan ( de loc din judeţul Bistriţa-năsăud, de la Agrieş), au pornit de la dorința de a salva de la degradare și demolare casele bătrânești de odinioară, cele care au mai rămas prin satele românesti, și de a le înscrie în patrimoniul cultural național. Revitalizarea acestor case, reprezintă, de fapt, revitalizarea satului românesc ancestral, așa cum a supraviețuit acesta de-a lungul vremii, cu identitatea sa nealterată, înfruntând vitregiile istoriei. În același timp, Asociația Tinda militează pentru valorile fundamentale ale vieții, pentru apărarea și păstrarea sănătății, pentru educație și cultură și pentru păstrarea unui mediu curat, nepoluat, prielnic dezvoltării agriculturii ecologice și a meșteșugurilor tradiționale. Toate acestea trebuie împărtășite tinerei generații, tuturor celor care vor veni după noi, pentru a-și cunoaște și prețui trecutul și rădăcinile. Maestrul Dorel Vișan sprijină campania „Adoptă un spital, în bătălia cu Covid-19!”, derulată Asociația Tinda. „Nu este pentru prima dată când lumea se dezechilibrează. Omul, care s-a învârtoșat foarte mult de pământ, cum spune Sfântul Apostol Pavel, ajunge să se animalizeze, din cauza poftelor și din cauza fricii. Și atunci, Dumnezeu încearcă să echilibreze lumea; se cunosc spirite mari care au fost trimise să echilibreze lumea, până la Iisus. Dar, omul învață numai pentru o vreme scurtă și atunci, cei care învață și care rămân cu învățătură, încercă să-i tragă și pe ceilalți, după ei. Cred că ceea ce faceți dumneavoastră se încadrează exact în această credință a mea, de a reface unitatea oamenilor, de a reface omenia, de a folosi mijloacele iubirii: iertarea, înțelegerea, frăția, ajutorul, mângâierea. Eu vă felicit pentru ceea ce faceți și cred că veți avea și rezultate, pentru că sunt destui oameni care înțeleg acest lucru și n-o să faceți decât să-i ajutați pe ceilalți, să-i scoateți din suferință, să-i înțelegeți și veți fi răsplătiți pentru această oboseală pe care o faceți. Cu toată dragostea sunt lângă voi și dacă pot să fiu folositor cu ceva, oricând!” declară actorul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5