Iluminatul public din Bistriţa, modernizat şi extins cu fonduri europene. Cristian Niculae: În proiect sunt 36 de străzi!

Viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae, anunţă începerea lucrărilor de modernizarea și extindere a iluminatului public, Este vorba despre încă un proiect finanțat prin fonduri europene, atras de Primăria Bistrița -  Modernizarea, reabilitarea și extinderea sistemului de iluminat public în Municipiul Bistrița și localitățile componene.

"Valoarea proiectului este de peste 4 milioane de euro și are ca obiective principale scăderea consumului primar de energie electrică în iluminatul public cu peste 43%, reducerea anuală a emisiilor gazelor de seră cu aproximativ 23 echivalent tone de CO2 și extinderea rețelei de iluminat public în Bistrița și în localitățile componente.  În acest proiect sunt cuprinse 36 de străzi, iar lungimea rețelei proiectate este de 21,28 km. 609 stâlpi noi vor moderniza actuala rețea de iluminat public pe străzile din Bistrița cuprinse în acest proiect. Întreaga rețea nouă de iluminat public va fi îngropată, pentru eliminarea cablurilor aeriene și pentru un aspect modern și civilizat al străzilor care întră în acest proiect.  Am început lucrul în zona centrală a orașului – B-dul Republicii, pentru a profita de traficul pietonal redus din acestă perioadă de criză. Pe această arteră s-a prevăzut atât iluminarea eficientă a trotuarelor, cât și a părții carosabile. Bistrița merge înainte!", transmite Cristian Niculae, într-o postare pe pagina sa de facebook. 

 

Comentarii

28/04/20 19:28
Nicu

Excelent! Mai scormonim pavajul, ca sa ne deschidem lucrari unor fierme de casa, pe cand in anumite zone ale orasului, langa DEDEMAN și SANOVIL, de exemplu, nu exista deloc becuri! Oare cand vom face investitii publice cu cap, nu de dragul de a fi facute!

30/04/20 11:46
cititor

TARE NE-AM BUCURA SA VEDEM SI NOI CARE SUNT STRAZILE PE CARE SE VA MONTA ( ori extinde ) ILUMINATUL PUBLIC ... nu de alta, dar parca vad ca tot pe alea " noi infiintzate " ... pe care locuiesc anume " smardoi " ... doar .
Nu ni se spun, ca sa ne tina " sub tensiune si sperantza " ... daca vor fi alegeri electorale, sa mergem cu totii la vot... ca poate si strada ori zona noastra va face parte din aceasta " extindere si modernizare " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5