Idei şi sfaturi pentru amenajarea biroului tău. Ce recomandă specialiştii

Șemineul a ajuns să fie disponibil în atât de multe variante și forme, astfel că acum ne putem monta un semineu pe lemne chiar și la birou. Spațiul în care lucrezi trebuie să fie unul plăcut și amenajat conform gusturilor tale. Iar alegerea elementelor care alcătuiesc spațiul de lucru este foarte importantă. Pentru că locul în care îți petreci uneori și mai mult de opt ore trebuie să fie cât mai confortabil pentru tine și de ce nu, să reprezinte o a doua casă.

În funcție de preferințe și de nevoi șemineele sunt de cele mai multe ori amplasate în living, care reprezintă deseori punctul central al casei. Fiind poziționat în această încăpere, el poate răspândi căldura chiar mai departe de pereții camerei de zi, dacă se optează pentru un sistem de distribuție prin radiatoare sau tubulaturi izolate. Vorbim aici de un termosemineu sau despre șemineele cu distribuție a aerului cald prin tuburi izolate termic.

Te-ai gândit la un șemineu amplasat în birou?

O altă opțiune o reprezintă șemineul din birou sau bibliotecă. Puține lucruri sunt mai plăcute decât să stai să citești sau să lucrezi la sunetul lemnelor care trosnesc în foc, să simți mirosul acestora și să te bucuri de culoarea focului care se vede prin sticla șemineului.

În momentul în care ne gândim să ne decorăm biroul trebuie să ținem cont de câteva elemente care să ne asigure atmosfera cât mai optimă pentru a fi eficienți și foarte productivi. Biroul, poate cel mai important element al încăperii, trebuie să fie amplasat în funcție de spațiul disponibil, de preferat lângă fereastră  pentru o luminozitate cât mai bună. Oxigenul și lumina naturală sunt esențiale pentru asigura o bună funcționare a creierului. Fiind elementul central, biroul trebuie să fie aspectuos și dintr-un lemn de o calitate bună.

Cum am menționat și mai sus, luminozitatea spațiului în care lucrăm este foarte importantă și vitală pentru sănătatea ochilor. Iar pentru asta, ideal ar fi ca biroul personal să fie amplasat în apropierea unei ferestre, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, este necesar să recurgem la dispozitive foarte bune de iluminat.

Șemineul- cel mai important element de decor

Când vine vorba de elementele de decor ale biroului, putem include plante pentru un aspect plăcut, dar și pentru a purifica aerul. În plus, acestea reduc stresul și ne oferă și posibilitatea să realizăm o conectare cu natura. Pervazul poate fi locul unde poți pune câteva plante care de ce nu, te ajută să stimulezi creativitatea.  Un alt element de decor, și nu numai, îl poate constitui șemineul sau soba șemineu. Pe lăngă faptul că îți creează senzația de relaxare, de vacanță, de munte, șemineul este și util, fiind o sursă de încălzire a locuinței.

Ți-ai făcut deja imaginea biroului perfect și te-ai hotărât să cumperi un șemineu? Echipa Șeminee Sibiu, parte a grupului PeFoc.ro îți stă la dispoziție oferind consultanță gratuită, iar magazinul lor te întâmpină cu șeminee clasice, șeminee centrală, termoșeminee, șeminee rustice, șeminee moderne sau sobe șemineu. Și tot la Șeminee Sibiu cere sfaturi despre un horn de o calitate superioară. Pentru că un coș de fum montat de profesioniști garantează siguranță, garanție și rezistență!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5