Hoţi prinşi de poliţişti la Pintic şi Rebrişoara

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi prin apelul de urgenţă 112 de către L.G., în vârstă de 34 de ani, din Figa, despre faptul că de la locuinţa sa, situată în localitatea Pinticu, persoane necunoscute au sustras în cursul săptămânii trecute mai multe bunuri.
“În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi L.S. de 20 de ani şi L.L. de 15 ani, ambii din Pinticu, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, precum şi L.M. de 39 de ani, din aceeaşi localitate, suspectă de săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat.
Prejudiciul este în sumă de 600 lei, fiind recuperat în proporţie de 80%.
Cercetările continua de către poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Teaca, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi complicitate la furt calificat, cu autorii in stare de libertate”, se arată în comunicatul IPJ BN.
***
Poliţiştii au dat şi de urma altor doi tineri, suspectaţi de comiterea unui furt, în noaptea de 9/10 noiembrie, în dauna lui R.I. din Rebrişoara. C.O, de 18 ani din Rebrişoara, şi Ş.C. de 16 ani din Năsăud sunt suspectaţi că au sustras un motoferăstrău şi mai multe scule electrice, în valoare de 1500 lei. Bunurile au fost recuperate în totalitate şi predate părţii vătămate.
Cercetările continuă de Secţia 6 Poliţie Rurală Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5