Horoscop floral. Află care este floare norocoasă a zodiei tale

Fiecare semn zodiacal are propriile caracteristici specifice și unice. Este cu adevărat un lucru deosebit capacitatea florilor de a aduna o mulțime de particularități între petalele lor, devenind astfel potrivite pentru fiecare semn zodiacal.

Horoscopul floral de astăzi te va ajuta să aflii care sunt florile norocoase ale fiecărei zodii, iar în acest fel vei dărui buchete de flori pentru zi de nastere de la Maison d'Or  potrivite cu fiecare persoană din viața ta.

Lavanda floarea zodiei Berbec

Lavanda este o floare plină de energie cu un aspect delicat, parfumată și simplă, asemenea persoanelor din această zodie. Pe lângă lavanda și narcisa ori crinul sunt flori potrivite.

Orhideea floarea zodiei Taur

Persoanele din zodia Taur sunt senzuale, romantice și puternice, iar floarea lo norocoasă este orhideea. Aceasta simbolizează frumusețe, plăcere și delicatețe. Pe lângă ea și trandafirul sau floarea de mesteacăn îi mai aduc noroc.

Margareta floarea zodiei Gemeni

Margareta este o floare simplă, dar elegantă și sofisticată. Pe lângă margarete, gemenilor mai poți dărui garoafe și crini

Frezia floarea zodiei Rac

Floarea norocoasa a zodiei Rac este frezia. Romantică, catifelată și delicată, frezia este perfectă pentru a fi dăruită persoanelor visătoare și celor care luptă pentru îndeplinirea dorințelor.

Trandafirul floarea zodiei Leu

Pentru regele zodiacului se potrivește perfect regele florilor. Trandafirul este o floare pasională, mândră și extraordinar de frumoasă, asemenea persoanelor din zodia Leu. Pe lângă trandafiri mai poți dărui și floarea soarelui.

Hortensia floarea zodiei Fecioară

Persoanele din zodia Fecioarei sunt raționale, calme și blânde, iar hortensia este floarea liniștită a grădinilor, elegantă și delicată. De asemenea, și margareta mai aduce noroc zodiei Fecioară.

Violeta floarea zodiei Balanță

Pentru echilibratele sau nehotărâtele zodiacului, violetele sunt florile aducătoare de noroc. De asemenea, crinii și trandafirii albi sunt flori preferate de balante.

Dalia  floarea zodiei Scorpion

Pasionali și cu un puternic contrast în atitudine, vanitoși, dar totuși fermecători, daliile sunt florile norocoase ale Scorpionilor. Totodată, floarea preferată este orhideea.

Laleaua floarea zodiei Săgetător

O floare simplă și delicată cu o frumoasă poveste în spate și foarte multe virtuți, lalelele sunt florile aducătoare de noroc ale zodiei Săgetător. Pentru a le face o surpriză frumoasă, poți alege un buchet de lalele multicolor de la Maison  d`Or.

Floarea soarelui pentru zodia Capricorn

Simplă și totodată impozantă, floarea soarelui este extrem de pozitivă și are puterea de a atrage norocul asupra persoanelor din zodiac Capricorn. Pentru că floarea lor preferată este irisul, poți alege un buchet de flori compus din iris și floarea soarelui.

Camelia floarea zodiei Vărsător

Camelia este o floare aparent delicată, însă foarte puternică. Aceasta suportă condițiile meteo dure și are calitatea de a te binedispune în orice situație. Deoarece floarea preferată este crizantema, poți comanda pentru ei un buchet compus din camelie și crizanteme.

Nufărul floarea zodiei Pești

Fiind un semn acvatic, peștilor le aduce noroc tot o floare acvatică. Pentru ei, florile potrivite aducătoare de noroc sunt nuferii și trandafirii roz.

Așadar, dăruiește noroc oamenilor dragi și oferă cadouri care să se potrivească perfect cu personalitatea lor.


 

Comentarii

23/06/21 09:17

Foarte frumos, big like pentru postare!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5