Harta Europei interactiva: avantaje

Te-ai hotarat sa pleci la drum prin Europa cu masina? Ia cu tine si Harta Europei interactiva, o aplicatie care iti va face viata mai usoara indiferent daca deplasarea este de placere.

Te-ai hotarat sa pleci la drum prin Europa cu masina? Ia cu tine si Harta Europei interactiva, o aplicatie care iti va face viata mai usoara indiferent daca deplasarea este de placere sau in interes de serviciu. Oricand puteti pleca la drum mai linistiti utilizand aplicatia Harta Europei, care iti ofera informatii despre distante rutiere, localitati, rute auto si trafic.

Modul de utilizare peste foarte simplu: completezi campurile "Plecare" si "Sosire", dai click pe butonul "Calculeaza" si afli numarul de kilometri de parcurs pana la destinatia aleasa, timpul calatoriei si costul total pe care il presupune deplasarea. Puteti adauga si o destinatie intermediara cu ajutorul butonului "Via".

Indiferent de destinatia aleasa, aplicatia Harta interactiva online a Europei iti va fi alaturi la drum atunci cand alegi sa calatoresti cu masina.

Avantajele folosirii hartii interactive

Harta Europei interactiva iti asigura un drum fara griji in vacanta sau in timpul calatoriilor in interes de serviciu:

* afli cea mai scurta ruta

* afli distanta rutiera exacta

* afli informatii despre starea drumurilor

* esti la curent cu intensitatea traficului in timp real

* afli rute alternative care te ajuta sa nu pierzi foarte mult timp in trafic

* primesti informatii despre obiective turistice pe care le-ai putea intalni pe traseu

Fie ca ai plecat cu masina prin Europa de placere sau cu afaceri, harta interactiva iti pune la dispozitie toate informatiile necesare si utile atunci cand pleci la drum.

Aplicatia este usor de folosit atat pe tableta, cat si pe smartphone. Introduceti in aplicatie un oras, o strada, o adresa sau o regiune si veti observa pe harta interactiva un pin ce va indica intocmai locatia respectiva.

Aplicatia are incorporat un calculator de consum de combustibil, care va ajuta sa aflati cat va costa carburantul. Cum? Simplu: selectezi in formular consumul mediu al autoturismului vostru si afli pretul aproximativ al calatoriei.

De ce sa iti complici inutil viata cu o harta normala, greu de folosit la volan si care te pune sa faci si calcule, daca vrei sa afli distanta rutiera dintre doua puncte? Cu aplicatia Harta Europei ai nevoie doar de o conexiune la internet si, in rest, tot ce ai de facut este sa conduci cu grija, sa respecti regulile de circulatie si sa te bucuri de calatorie.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5