Hanorace pentru cupluri – noul trend în materie de cadouri pentru tineri

Cuplurile sunt întotdeauna la curent cu noile tendințe în materie de tehnologii, de modă și cultură. De asemenea, ei sunt cei cu inițiativă, care vor să facă lucrurile diferit de fiecare dată, nu le sunt pe plac rutina și monotonia și sunt mânați de dorința de a experimenta mereu lucruri noi.

De aceea, ideea de a oferi, drept cadou, hanorace pentru cupluri, capătă o nouă dimensiune. Simpla asortare a culorii sau a modelului sau inscripțiile tipice cu data nașterii nu îi caracterizează. De aceea, ei vor alege să printeze pe aceste hanorace mesaje speciale, dedicate pentru persoana dragă și cu o însemnătate aparte. Caracterizați de un dezvoltat simț al umorului și de un spirit revoluționar aparte, ne putem aștepta ca textele de pe bluzele personalizate pentru cupluri să fie amuzante, sarcastice sau să transmită ideea de libertate și independență.

Ce pot imprima tinerii pe hanoracele pentru cupluri?

Am menționat mai sus care sunt conceptele de la care pornesc ideile tinerilor în materie de texte, însă de data aceasta vom oferi câteva exemple concrete:

       In order to insult me, i must first value your opinion. Nice try though.

       Don’t judge my choices if you don’t understand my reasons.

       Don’t study me. You won’t graduate.

       I’ve heard you’re a player. Nice to meet you. I’m the coach.

       I don’t sugar coat shit, I’m not Willy Wonka.

       I’m sorry, i don’t take orders. I barely take suggestions.

   Oh i’m sorry! Did the middle of my sentence interrupt the beginning of yours?

       I have neither the time nor the crayons to explain this to you.

       I’d agree with you but then we’d both be wrong.

       Me, jealous of you? Bless your delusional heart.

       Keep rolling your eyes, maybe you’ll find a brain back there.

       Mirrors don’t lie and lucky for you they don’t laugh.

       Dear haters, i have so much more for you to be mad at. Just be patiente!

De ce sunt hanoracele pentru cupluri idei geniale pentru cadouri?

Articol vestimentar apreciat în mod deosebit toamna sau iarna, hanoracul pentru el și ea, este un item cool și modern mai ales pentru tinerii mileniali, motiv pentru care este una dintre cele mai populare piese vestimentare personalizate.

Nu este însă doar o haină care arată bine și este la modă, ci este una practică și călduroasă, fiind ideală pentru zilele răcoroase de toamnă sau de iarnă. Astfel, cuplurile care aleg să le poarte în combinații hipsterești sau rock se vor bucura de un confort sporit, dar și de o atitudine încrezătoare grație outfit-ului și mesajelor imprimate pe acestea.

RUVIX – sweatshirt pentru cupluri la o calitate de excepție

Compania RUVIX, specializată în personalizarea articolelor vestimentare și nonvestimentare, dispune de o gamă largă și diversificată de sweatshirturi pentru cupluri, cu mesaje sarcastice, îndrăznețe sau amuzante.

Pe site-ul ruvix.ro putem descoperi hanorace destinate cuplurilor, cu mesaje speciale standard sau putem personaliza, după bunul plac, orice haină sau obiect. Dacă ne referim strict la hanorace, trebuie să menționăm că acestea sunt realizate în proporție de 80% din bumbac și 20% din elastan, ceea ce în mod cert va oferi un confort sporit purtătorilor și ușurință de spălare.

Un alt aspect pentru care compania este apreciată este abordarea prietenoasă și spontană a clienților, fiecare întrebare sau nelămurire a acestora fiind tratată cu seriozitate și promptitudine. Încurajând tinerii să adopte un stil nonconformist și să nu fie timizi în a-și exterioriza ideile și sentimentele, RUVIX susține orice stil vestimentar și orice tip de gândire.

Aruncă și tu o privire pe site-ul companiei și alege hanorace pentru cupluri cu mesaje creative sau confecționează chiar tu unul, conform ideilor pe care le ai!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5