Grupul electrogen – indispensabil în orice tip de activitate

Întreruperile de curent electric sunt extrem de neplăcute. Dacă în locuințele private ele provoacă doar mici nemulțumiri, în instituțiile de stat sau private, în centrele comerciale, de date sau în unitățile de învățământ totul capătă amploare. Mai exact, în astfel de domenii, pagubele cauzate de penele de curent sunt uneori iremediabile.

Pentru a preîntâmpina apariția unor asemenea situații grave, orice instituție de stat sau privată trebuie să dispună de un grup electrogen, automat de preferat. Existența unui echipament de acest fel se va dovedi extrem de utilă, dat fiind faptul că scopul său este acela de a furniza energia electrică necesară desfășurării tuturor activităților din cadrul unei instituții, clădiri, fabrici, hale de producție etc.

Varianta cu pornire automată are avantajul că nu necesită intervenția noastră pentru a porni, ceea ce înseamnă că alimentarea cu energie electrică nu se va întrerupe nici măcar o secundă.

Aplicațiile grupurilor electrogene – domenii de interes major

Spuneam la începutul articolului că generatoarele sunt aparate indispensabile oricărui domeniu. Pentru a argumenta această afirmație, venim cu câteva exemple elocvente.

Mai exact, aducem în discuție în primul rând spitalele și centrele medicale. În aceste spații sunt în joc vieți omenești, care depind, în anumite cazuri, de funcționarea unor aparate conectate la sursele de electricitate. Oprirea, chiar și pentru câteva minute, a alimentării cu energie electrică poate fi fatală pentru anumiți pacienți.

Un alt domeniu de interes este reprezentat de centrele de date și bănci, care lucrează cu baze de date actualizate live și cu operațiuni și tranzacții financiare importante. Dispozitivele digitale cu ajutorul cărora se desfășoară activitatea în astfel de instituții sunt în permanență în funcțiune, conectate la o sursă electrică. Cum fluxul de informații digitale este continuu, actualizându-se în fiecare clipă, ne putem închipui că și o întrerupere de câteva secunde a curentului poate provoca daune foarte mari, precum pierderea datelor sau a securității anumitor actualizări, întreruperea tranzacțiilor etc.

Aceleași lucruri sunt valabile și în cazul centrelor de producție, al porturilor și aeroporturilor, unde activitatea nu trebuie să sufere nicio întrerupere.

După ce am văzut cât de important este rolul unui generator de curent, este foarte important să știm că există aparate destinate uzului casnic și modele concepute pentru utilizarea industrială. Evident, acestea din urmă sunt cele care se pretează a fi folosite în cazurile menționate mai sus.

Pentru a putea servi unui business, ele trebuie să îndeplinească o condiție importantă, pe lângă fiabilitate și performanță, și anume să pornească automat. Astfel, echipamentele cu pornire automată sunt capabile să detecteze instant oprirea curentului și să înceapă să funcționeze imediat, nepermițând întreruperea activității nici măcar o secundă.

ENERGEN – gamă profesională de grupuri electrogene

Oricine intră pe site-ul www.energen.eu descoperă o gamă impresionantă de generatoare, grupate în meniul principal, în funcție de combustibilul folosit. Membrii companiei spun că una dintre categoriile cele mai accesate este cea a generatoarelor Diesel, și asta deoarece aceste dispozitive sunt cele mai eficiente din punctul de vedere al consumului și al siguranței în utilizare.

Nu încheiem articolul fără să amintim și de generatoarele ENERGEN care, conform feedback-ului primit constant de la clienți, au un aspect impecabil, o structură rezistentă și o performanță imbatabilă.

Ceea ce apreciază clienții în mod special la ENERGEN, pe lângă produsele propriu-zise, sunt serviciile ante- și post-vânzare. Consilierea cu privire la criteriile de alegere a celui mai potrivit model sau la modul de utilizare corectă a acestuia este de un real ajutor, în special pentru beneficiarii non-industriali, care au o experiență minimă în acest domeniu.

Așadar, iată că, indiferent de motivul pentru care ai în vedere achiziționarea unui grup electrogen, membrii companiei ENERGEN te pot ajuta să faci cea mai bună alegere, așa că ai încredere în recomandările venite din partea lor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5