Grigore Ungur, liderul tinerilor social-democrați din Dumitra

Grigore Ungur a fost validat în funcție în urma unei conferințe de alegeri, care a reunit circa 35 de tineri din comuna Dumitra și la care au participat Vicepreședinții PSD B-N, Senatorul Ioan Deneș și Deputatul Daniel Suciu, Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan, Președintele PSD Dumitra, Ani Leon și candidatul PSD la funcția de primar al comunei Dumitra, Dan Vălean

Din echipa de conducere a organizației TSD Dumitra mai fac parte Sorina Bozbici – secretar executiv, Nicoleta Nechiti, Andrei Leșan, Alin Tîrnovan, Dănuța Pădure, Deac Laurențiu, Răzvan Martița – vicepreședinți; Ana Mălinaș – trezorier; Florin Dumitrean, Rus Marta, Rus Saveta, Rus Vasile, Adrian Cioancă, Ana Covaci, Cristi Cioancă, Vlad Seni, Florin Toderaș, Alexandru Laurentiu, Vica Dumitrean și Crina Vlașin – membri în biroul politic local.

"Comuna Dumitra are un potențial uriaș, datorită vecinătății cu Municipiul Bistrița și activității economice din această comună. Comuna Dumitra va avea parte de un ReStart politic și administrati odată cu alegerile locale și sunt convins că alături de Grigore și echipa PSD, în frunte cu candidatul nostru la primăria Dumitra, Dan Vălean, tinerii din Dumitra vor avea un rol decisiv în alegerile locale din iunie și în modul în care va arăta noul consiliu local.

Dacă economia locală crește, tinerii din comună vor avea acces la locuri de muncă mai bine plătite și poate oportunitatea de a genera ei înșiși proiecte de mici afaceri. Vreau să îl felicit pe Grigore pentru modul în care a organizat această conferință alegeri și pentru că a creat o emulație la nivelul generației tinere din comuna Dumitra.

Vreau să îi mulțumesc domnului senator Ioan Deneș, domnului deputat Daniel Suciu, președintelui PSD Dumitra -  Ani Leon, candidatului PSD la Primăria Dumitra, Dan Vălean și consilierului local Doina Ganea, pentru sprijinul acordat în organizarea conferinței locale. Voi fi alături de Grigore și de echipa sa, îi voi spriji în proiectele organizației și în promovare lor în Consiliul Local Dumitra, în baza profesionalismului și implicării lor!", a declarat, președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5