Liga a V-a, etapa a 5-a – seria 2

Greu cu liderul

Viticola Dumitra – Progresul Tăure 2-4 (0-1)

Au marcat: Roman (min. 57, 81); Nalaţi (min. 38), Akari (min. 60), Mureşan (min. 68 şi 71)

Au jucat: Viticola Dumitra: Covaci, Prodan, Pavel, Boroş, Andronesi, Suciu, Roman A., Ababi, Albert, Onigaş, Bonţan. Au mai jucat: Rebrişorean, Pădureţ, Călin.

Progresul Tăure: Grigore, Popanton, Seserman, Motogna, Mureşan, Nalaţi, Şutea, Şteţcu, Akari, Chiciudean, Pop. Au mai jucat: Roman D., Ghiţă, Capian.

Au arbitrat foarte bine: Pop Liviu, Brânză Eduardo şi Berari Daniel, toţi trei din Bistriţa. Observator: Ioanul Ioan (Năsăud).

Avertismente: Grigore (Progresul), Boroş (Viticola).

Pe o vreme ploioasă, în faţa a 70 de spectatori, liderul Ligii a 5-a, seria 2, Progresul Tăure, a venit la Dumitra cu gândul de a-şi consolida poziţia de lider, reuşind să câştige după un joc bun. Dominând majoritatea timpului, obţinând în final o victorie muncită în faţa unei echipe Dumitra, care mai are mult de lucru la capitolul omogenitate.

Partida a început cu dominarea gazdelor care ratează prin Roman în min. 7, şut pe lângă poartă şi min. 13, Onigaş, şut din 14 metri, portarul Grigore respingând în corner, corner rămas fără rezultat. Pe fondul dominării gazdelor, oaspeţii vor deschide scorul în min. 38 prin Nalaţi, cu un şut din afara careului, 0-1. După gol, gazdele se aruncă în atac şi vor rata 3 mari ocazii de a egala, dar indecizia atacanţilor, Ababi, min.40 şi Onigaş, min.42 şi 45 face ca scorul la pauză să rămână 0-1.

După pauză, gazdele forţează şi în min. 57 Roman egalează, după o acţiune colectivă, 1-1. Liderul ripostează şi trei minute mai târziu preia conducerea prin Akari la o gafă a fundaşului Prodan. De aici încolo, Progresul va domina jocul şi în min. 68, Mureşan va majora scorul la 1-3, după o pasă de la Şteţcu şi acelaşi Mureşan (cel mai bun de pe teren), min.71, şut din careu după o minge respinsă de portarul Covaci la şutul lui Şteţcu, 1-4. Totuşi, gazdele nu cedează şi în min. 81, în urma unui corner, Roman înscrie printr-un şut la colţul lung, stabilind scorul final, 2-4.

Ioan Bulea

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5