Grădiniță nouă și modernă pentru copilașii din Sângeorz-Băi!

Copilașii din Sângeorz-Băi vor intra într-o grădiniță nouă și modernă! Membrii comisiei de recepție s-au întâlnit cu prilejul recepției la terminarea lucrărilor desfășurate în cadrul proiectului “Construire și dotare Grădiniță în orașul Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud”, proiect finanțat prin Programul Operațional (POR) 2014-2020, valoarea investiției fiind de 2.669.945,99 lei + TVA.
"Prin acest proiect s-a urmărit creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și a învățământului obligatoriu din orașul nostru, determinând astfel o creștere a condițiilor și calității actului educațional. Astfel că astăzi avem o grădiniță nouă care va funcționa cu program normal, dotată corespunzător pentru ca activitatea educativă să aibă loc în cele mai bune condiții, atât pentru cadrele didactice, cât și pentru copilași.
Ne îndreptăm cu pași repezi spre recepția multor obiective de investiții din orașul nostru, cu ajutorul cărora Sângeorz-Băi, ca și oraș-stațiune prinde contur într-o multitudine de domenii: educație, turism, infrastructură rutieră, digitalizare, mobilitate urbană, regenerare urbană ș.a.
Toate aceste investiții contribuie la calitatea vieții locuitorilor orașului Sângeorz-Băi și la îmbunătățirea condițiilor de trai a acestora, iar echipa de implementare a proiectelor din cadrul primăriei Sângeorz-Băi lucrează necondiționat la ducerea la bun sfârșit a acestor investiții, pentru care au depus timp și dedicare, interes și dorință în realizarea lor", a transmis primarul Cătălin Bota.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5