În vizorul aparatului foto

Gospodarul harnic şi prevăzător, Ezechil Pop, nu aşteaptă şi nu doreşte „subvenţii”

În periplul nostru prin comuna Feldru am întâlnit şi surprins, în mod plăcut, şi este un fenomen de apreciat ţinând cont de frumoasa şi onorabila vârstă de 71 ani, pe gospodarul, harnicul, prevăzătorul şi bunul organizator al muncii în gospodărie, EZECHIL POP, din Feldru, de la nr. casă 1041, care îşi pregătea, cu seriozitate, „combustibilul solid” pentru iarna 2012-2013.
Menţionăm că nu aşteaptă, cum fac alţii, să i se dea „subvenţii”, să fie ajutat de Primărie etc., pentru a-şi asigura căldura necesară pe timpul friguros.
Iată ce ne-a declarat vrednicul de laudă EZECHIL: „Mă ştiu sănătos, voios şi util în familia mea, nu mi-e ruşine de ceea ce fac, sunt ajutat şi de soţia mea, îmi iubesc foarte mult nepoţii.
Pe lângă tăiatul şi aranjatul lemnelor, mai am în program de efectuat, rapid şi bine, recoltatul porumbului pe două parcele, transportat furaje, recoltatul cartofilor şi alte activităţi de toamnă.
Munca îmi dă putere, mă face să mă simt bine, sănătos, să folosesc puţine medicamente, eventual un păhărel de ţuică de „curată” dimineaţa şi seara.
Sper că voi rămâne util şi sănătos pentru familia mea şi un model pentru urmaşi, dacă va vrea Bunul Dumnezeu”.
Un exemplu de urmat, un tenace şi ambiţios cetăţean, nu vrea să se plângă şi să cedeze în faţa greutăţilor vieţii. Nu bârfeşte, nu comentează, ci „ia” în piept viaţa aşa cum este ea.
Îi dorim sănătate deplină, viaţă lungă şi frumoasă, iar toţi cei apropiaţi şi dragi îl respectă şi îl apreciază.
Să ne trăieşti ani mulţi şi fericiţi apreciatule gospodar EZECHIL POP.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5