Gloria se pregătește de faza semifinală a barajului de promovare! Haideți miercuri la Sighet, alături de echipa de fotbal!

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud întâlnește pe CSM Sighetu Marmației în faza semifinală a barajului de promovare în Liga a 2-a. Meciul tur se va disputa în 22 mai, de la ora 18.00, în deplasare la Sighet, în timp ce returul este programat sâmbătă, în 25 mai, de la ora 17.30 pe stadionul Jean Pădureanu.

Antrenorul principal Adrian Falub și căpitanul Rareș Bălan au prefațat această partidă, în cadrul unei conferințe de presă.

“Am ajuns și ziua asta. Cred că ne-am dorit foarte mult lucrul ăsta, am muncit foarte mult ca să ajungem aici. Mi-aș fi dorit să avem tot lotul la dispoziție.  Martinovic, Larionesi, Pațurcă, Cosmin Ionică sigur nu vor juca barajul ăsta. Erau importanți pentru noi, cred, dar eu sunt absolut convins și am foarte mare încredere în cei care vor. Întâlnim un adversar care, apparent, este o surpriză, dar pentru mine este o echipă bună, care a ajuns aici meritat, care merită să fie felicitată și respectul tuturor pentru că a eliminat o echipă ca Satu Mare”, a declarat Adrian Falub.

         Antrenorul Gloriei a menționat că în lupta pentru promovare este nevoie de toată comunitatea. “Noi avem nevoie de toți ca să ne susțină. Mi-aș dori ca toată lumea să fie alături de noi. Ar fi o mare realizare pentru noi să promovăm anul acesta. Avem nevoie de energia lor, de gândurile bune care să se îndrepte pentru noi, ne-ar da o energie pozitivă și ne-ar ajuta foarte mult în ceea ce urmează să facem.  Ne așteaptă o dublă foarte dificilă cu Sighetu Marmației”, a mai spus antrenorul Gloriei.

Căpitanul Rareș Bălan a precizat că atât el, cât și coechipierii săi, sunt conștienți de faptul că îi așteaptă cel mai important meci din acest an. “Urmează o primă finală miercuri și suntem conștienți de faptul că aceste finale se câștigă, nu se joacă, iar în aceste meciuri  micile detalii vor face diferența. Știm că ne așteaptă un adversar dificil, cu suporteri mulți care îi vor încuraja, e un teren dificil acolo la Sighet, dar mergem încrezători să venim cu un rezultat pozitiv acasă”, a declarat Bălan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5