Gloria Bistriţa-Năsăud şi-a prezentat lotul, cu o victorie pentru suporteri! Horaţiu Paşca: Obiectivul e un loc care să ne permită participarea în Cupele Europene

Sala Polivalentă a fost neîncăpătoare pentru suporterii bistriţeni care şi-au dat reîntâlnire cu handbalul. Într-o sală sufocantă şi pentru jucătoare, şi pentru public, evenimentul a debutat cu reprezentanţiile majoretelor de la Cheers All Stars, iar trupa Kameleon a susţinut un mic recital. În aplauzele fanilor, a fost prezentat lotul CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, care a susţinut un meci amical în compania CS Universitatea Cluj.

Avem jucătoare de valoare, avem premiseleunei echipe valoroase! Astăzi, fetele noastre au învins, 32-29, pe  CS Universitatea Cluj, după ce la pauză tabela arăta egalitate.

 

Lotul CS Gloria 2018 BN în sezonul 2019-2020:

 Nicoleta Elena Dincă ( 2)                               

Magdalena Elena Paraschiv ( 3)                   

Laura -Ioana Pristăvița ( 4)                           

Szilvia Szabo ( 5)

Maria Țanc (8)                                               

Diana Ana–Maria Șamanț ( 9)                       

Darly Zoqbi de Paula ( 12)                           

Valentina Neli Ardean Elisei (15)                

Ljubica Nenezic ( 16)                                   

Teodora Adriana Bloj (17)                           

Daniela Elena Todor ( 18)                            

Dziyana Ilyina (21)                                      

Daniela Constantina Rațiu ( 24)                  

Andreea Lucreția Tetean (25)                       

Natallia Vasileuskaya ( 28)                          

Ștefania -Costela Lazăr ( 67)                        

Andra Liviana Moroianu ( 79)                     

Mariana Costa ( 88)                                     

Ana-Maria Inculeț ( 94)

Bianca -Adina Zegrean (96)                         

STAFF TEHNIC:
Horațiu Pașca - antrenor principal                    
Radu Alexandru Moldovan - antrenor secund  
Lucian Valentin Andreieș - preparator fizic     

Cătălin Alexandru Rațiu - fizioterapeut            

Alexandru Filip Chiuzan – maseur                    

***

Antrenorul Horaţiu Paşca a declarat,înainte de debutul partidei, că performanţa din sezonul trecut, locul III în Liga Florilor, obligă echipa să lupte pentru un loc care să permită calificarea în Cupele Europene şi în sezonul competiţional 2019-2020. 

„Sincer, trebuie să mărturisecs, chiar dacp nu mă crede multă lume, că am emoţii. Redebutăm în fiecare an, chiar dacă asta face parte din viaţa noastră şi înainte de fiecare debut am mari emoţii, mai ales vizavi de întâlnirea cu publicul bistriţean. Debutăm într-un nou sezon în care cred că pretenţiile au crescut faţă de anul trecut. Performanţa de anul trecut ne obligă şi aştept cu foarte mare interes începutul de campionat.   Cred că obiectivul nostru ar trebui să fie un loc care să permită participarea în Cupele Europene, pentru că, în momentul în care promovam în Liga Naţională, transmiteam de fiecare dată că trebuie să-ţi clădeşti un nume şi un renume şi trebuie să devii o prezenţă stabilă în Liga Naţională, în primul rând, ca după aceea să poţi să-ţi doreşti mai mult. Cred eu că pentru a ne putea dori mai mult decât anul trecut trebuie să ne confirmăm statutul, anul viitor, cu o nouă prezenţă cu Cupele Europene”, a declarat Horaţiu Paşca.

Potrivit acestuia, punctul forte este echipa ca tot, iar veriga slabă este dată tocmai de lipsa de omogenitate, odată cu venirea mai multor jucătoare.

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va participa,în Coreea de Sud, la "2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament" - un stagiu de pregătire pe care îl va derula alături de alte cinci echipe: Busan Bisco - organizatoarea turneului, naţionalele Angolei şi Australiei (calificată la Campionatul Mondial), Zvezda Zvenigorod - Rusia şi Ringkobing Handbold - Danemarca. 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5