Gloria 2018 BN, învinsă de ultima clasată din Liga Florilor!

Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a fost depăşită, scor 24-25, de CSU Cluj-Napoca, într-o partidă din etapa a 10-a din Liga Florilor MOL. La pauză, Gloria conducea 14-17. În ultimul sfert de oră, fetele noastre au înscris doar de două ori. De fapt, în a doua repriză, Gloria a marcat doar 7 goluri.

Au marcat pentru Gloria 2018: Laura Pristăvița - 5 goluri, Mariana Costa - 4, Dziyana Ilyina - 4, Nicoleta Dinca - 3, Natallia Vasileuskaya - 3, Almudena Rodriguez - 2, Raluca Băcăoanu - 1, Valentina Ardean Elisei - 1, Andra Moroianu - 1

Etapa următoare, vom juca cu SCM Craiova.

Horațiu Pașca, antrenor principal: „Sunt puține lucruri de spus după meciul de astăzi. Am avut momente în care am ratat nepermis de mult. Trebuie să mai lucrăm la nivel mental. Am jucat foarte bine în compania unor formații puternice, am câștigat puncte cu acestea și am pierdut neprogramat două jocuri - cele cu Slatina și Cluj, Pentru mine era important să nu facem pași greșiți. Trebuie să strângem rândurile și să mergem mai departe, să ne gândim foarte bine care ne sunt pretențiile și viitorul, pentru că nu putem lăsa timpul să treacă în speranța că mâine va fi altfel. Vom face o analiză. Lucruri de genul acesta se întamplă, echipa trebuie să fie unită, să meargă mai departe pentru că este o echipă bună, cu pretenții în Liga Florilor, care poate învinge pe oricine, doar că din pacate, suntem în momentul în care putem pierde cu oricine.”

Daniela Rațiu, pivot - căpitanul echipei: „O să meditez la tot ceea ce s-a întâmplat pe final de joc. Cred că echipa din Cluj a crezut mai mult decât noi că poate să câștige acest meci. Trebuie să vorbim, să ne încurajăm și să o luam de la capăt pentru că peste câteva zile ne așteaptă un meci doarte dificil. Nu mai avem voie să facem pași greșiți dacă avem pretenții și ne dorim să prindem anul acesta un loc de cupă europeană.”

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5