Ghinion ! Bicicletă furată, oferită unui jandarm spre vânzare

Unui jandarm din cadrul Plutonului de Jandarmi Beclean care se afla în timpul liber, i s-a oferit joi seara spre vânzare o bicicletă. Datorită naturii meseriei sale, acesta s-a interesat imediat dacă nu cumva există vreun apel care să anunţe furtul unei biciclete în zonă.
Astfel, a aflat că există un apel la Numărul Unic 112 la ora 20.45, care reclama o astfel de faptă. Când şi-a data seama că potenţialul cumpărător este om al legii, făptuitorul a abandonat bicicleta şi a fugit. Jandarmul şi-a sunat imediat colegii care aflându-se într-o acţiune de patrulare au pornit înspre zona indicată de acesta.
Având în vedere faptul că de frică făptuitorul s-a aruncat în Someş cu intenţia de a-l traversa, jandarmii l-au aşteptat pe celălalt mal, unde cel în cauză a fost prins.
Astfel, a fost identificat M. I. de 19 ani, din sat Coasta, comuna Şieu-Odorhei, pe numele acestuia fiind întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. 1, Cod Penal. Tânărul a fost predat ulterior Secţiei de Poliţie a oraşului Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5