General de brigadă (rtg.) BIRIŞIU IOAN a trecut poarta veşniciei!

† Cu inima frântă de durere,  aducem la cunoştinţa tuturor rudelor, prietenilor şi cunoştinţelor că scumpul nostru tată, bunic, străbunic, cuscru

          General de brigadă (în retragere) BIRIŞIU IOAN

          Din Aleea Plopilor, nr. 8B, ap. 29, după o scurtă suferinţă şi-a dat nobilul suflet în mâinile Creatorului în 28.05.2021, la ora 1, în al 96-lea an al vieţii.

          Răsăşiţele pământeşti ale scumpului nostru se vor aşeza spre odihnă veşnică în ziua de 30.05, ora 13.30, în Cimitirul Evanghelic, slujba religioasă va avea loc în Capela cimitirului.

          Bistriţa, la 28.05.2021.

          Fie-i ţărâna uşoară şi memoria binecuvântată!

Îndurerata familie

...

+Inima Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birișiu, unul dintre veteranii de război din Bistrița-Năsăud, a încetat să bată, dar faptele și cuvintele sale ne vor rămâne pentru toteauna-n suflet:

“Vă rog să iubiți România! Eu îmi iubesc patria și o să o iubesc până la ultima suflare. Împreună cu alți camarazi, am luptat pentru țara acesta. Vă rog să luptați și voi.”

Cu profund respect, aduc un ultim omagiu celui care a fost Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birișiu, veteran de război, om deosebit, patriot adevărat şi adresez familiei îndurerate, sincere condoleanțe.

Dumnezeu să-l odihnească-n pace!

Emil Radu Moldovan,

preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa - Năsăud

......

 
Îmi exprim regretul pentru pierderea generalului de brigadă în retragere, Ioan Birișiu. Veteranul de război, cetățean de onoare al Bistriței, a încheiat misiunea pe pământ, însă memoria sa și faptele de patriotism o să rămână istorie pentru județul nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate!
 
Prefectul Stelian Dolha

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5