Găsește orice informație despre videochat pe forumul Lucky Studio!

Videochatul e un domeniu în care e destul de dificil să afli informații cu adevărat folositoare despre job. Fiecare studio își laudă propria activitate, îți spun că totul e bine și frumos la ele. Așa că e foarte folositor să ai un loc în care să poți vorbi deschis despre ce te interesează. Din fericire, pe forumul Lucky Studio găsești răspunsul la tot ce te interesează. Poți să vorbești despre procente, site-uri de videochat, servicii oferite de companiile din domeniu. Aici găsești un forum de videochat online, așa cum era nevoie de multă vreme pentru o fată ca tine, care își dorește să fie model. Sau dacă ești model și simți nevoia să împarți experiența ta cu alte fete din domeniu.

 

Pe forumului Lucky Studio, îți poți posta părerile personale

Faptul că ai un forum de videochat online pe care poți intra oricând să auzi părerile altor fete e o chestie grozavă. Aici fiecare îți spune pe bune cât a făcut într-o zi bună, ce merge și ce nu merge pe Jasmin sau Flirt4Free, cât de avantajos e să faci show-uri programate. Așadar, nu e vorba doar despre Lucky Studio. Deși el e cel mai mare studio de videochat din Iași, pe forumul Lucky Studio poți posta și tu păreri despre alte companii din Iași sau din țară. Discuțiile sunt deschise, sincere, numai cu rugămintea de a spune doar adevărul. La fel, ai posibilitatea să pui întrebări la care îți vor răspunde atât moderatorul, cât și celelalte fete care intră pe forumul de videochat online.

 

 

Ceea ce e cel mai cool la platforma asta este însă că îți poți face chiar prietene. E cumva ca la o rețea de socializare, doar că fetele vorbesc aici despre videochat. De exemplu, dacă un model de la Lucky Studio cere o părere despre experiența unui model din alt studio pe un anumit site și i se răspunde ok, apare o legătură de încredere. Așa apar și discuții pe alte teme și fetele chiar se împrietenesc. Oricând are nevoie una de sfatul celeilalte sau de o recomandare într-o anumită privință, poate apela oricând pe forumul de videochat. Apoi, la discuțiile lor se pot alătura alte fete, formându-se astfel mici grupuri de dezbateri foarte utile.

 


 

Poți să dai și note pe forumul de videochat online

Nu în ultimul rând, pe forumul Lucky Studio se dau și note pentru serviciile studiourilor de videochat sau pentru felul în care arată camerele, ori modul în care se poartă personalul administrativ cu modelele. Pentru a fi utile și corecte aceste note, doar modelele care lucrează sau au lucrat într-un anumit studio le pot acorda. În felul acesta, poți compara mai ușor cum se fac, de exemplu, fotografiile de profil la Lucky Studio și cum se fac în altă parte. La fel, poți avea o idee despre unde sunt comisioanele mai mari, ce concursuri cu premii sunt la un studio de videochat din Iași sau la altul și cam unde te-ai putea simți mai relaxată la muncă. Prin urmare, intrând aici, pe forumul de videochat al Lucky Studio, ai șansa să îți formezi o părere exactă despre tot ce ai nevoie astfel primul tău job de model sau viitorul loc de muncă în videochat să fie la cel mai bun studio din Iași.

Comentarii

07/04/16 12:35

Modelele care lucreaza la studiouri de videochat profesioniste castiga foarte multi bani. Insa munca lor nu este deloc floare la ureche, cum crede lumea. Fetele trag din greu si trebuie sa aiba un psihic foarte bun.

08/04/16 08:35

Mi-am facut o parere buna despre Lucky Studio. Chiar am sunat sa vad daca e chiar cum zic ei si e pe bune. Astept un contract. Va tin la curent cu mai multe detalii.

25/10/16 15:32

De ce sa nu incerci sa lucrezi la un videochat studio? este o atmosfera profi si ai cea mai mare posibilitate sa faci bani.

06/05/17 16:48

Buna ziua. Numele meu este Alina si as dori sa lucrez pe un studio de videochat. Ce studio imi recomandati ?

06/07/17 09:26

Este mai avantajos sa lucrezi intr-un studio de videochat, ai mai multe sanse sa ai venituri mari, mai ales ca majoritatea iti fac un profil profi in mediul online.

24/07/17 21:35

Cel mai bine este sa faci videochat de acasa. Este mai simplu, iar comisionul la final este mult mai mare

07/08/17 17:42
Ema

Eu cred ca cel mai bine este asa cum ati spussa faci videochat la studio, aici este cel mai mare procent al veniturilor fiecarui model.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5