Galeria clujeană, sancţionată la meciul cu Gloria

Partida de fotbal care s-a desfăşurat vineri de la ora 17.00, pe stadionul municipal, între echipele C.F. Gloria Bistriţa şi CFR Cluj, a adus o mulţime de sancţiuni din partea jandarmilor pentru suporterii indisciplinaţi. În doar două ore jandarmii au amendat 14 oameni şi au sancţionat cu avertisment scris alţi 2.

Totalul amenzilor se ridică la 2.400 de lei. Dintre acestea, pentru abateri de la prevederile legii nr. 4, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia jocurilor şi a competiţiilor sportive, au fost sancţionaţi 7 suporteri, fiind cuprinsă pe lângă sancţiunea contravenţională principală şi cea complemetară de interzicere a accesului la partidele de fotbal. Din totalul de 14, ceilalţi 7 spectatori sancţionaţi au fost amendaţi pentru abateri de la prevederile legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Un număr de 11 clujeni, cu vârstele cuprinse între 16 şi 33 ani, au fost sancţionaţi pentru adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare la adresa suporterilor gazdă.

Aceştia au primit trei avertismente scrise şi 8 amenzi contravenţionale cu sume cuprinse între 100 şi 300 lei. In aceleaşi condiţii au fost sancţionaţi şi un număr de 7 bistriţeni cu vârstele cuprinse între 16 şi 27 ani, însă pentru provocare de scandal la adresa suporterilot echipei C.F.R. Cluj. Toţi au fost sancţionati cu amenzi cuprinse între 100 şi 200 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5