Franţuzoaia Clotilde Armand şi soţul ei, Sergiu Morioanu, prezenţi la Bistriţa pentru discuţii despre USR

Prezentă pe meleagurile Bistriţei, chiar dacă nu era programată vizita în această parte de ţară, ci în Moldova noastră, franţuzoaica Clotilde Armand, reprezentantă a Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB), consilier local al Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, a făcut o testare privind receptarea populaţiei bistriţene şi nu numai privind partidul politic Uniunea Salvaţi România (USR), proaspăt înscris în registrul partidelor politice.
Evenimentul s-a derulat la „Atelierul de cafea” din Bistriţa, str. Ghe. Şincai”, nr. 26, în 5 august, începând cu ora 19.30, în prezenţa unui grup de simpatizanţi din Bistriţa, intelectuali, studenţi, mass media etc.
După prezentările de rigoare făcute de Clotilde Armand şi de către soţul ei, Sergiu Moroianu, reprezentanta USR pentru Regiunea de NE a României, s-au purtat discuţii despre rolul şi importanţa acestui partid, format din oameni apolitici, ca o alternativă la actualele partide politice tradiţionale şi necesitatea de a coopta cât mai mulţi membri pentru a avea rezultate deosebite la alegerile parlamentare din toamna acestui an.
S-au stocat datele, în laptop, pentru cei prezenţi în vederea înscrierii şi formării filialei BN a USR, remarcând prezenţa ing. Mihai Fucă, ing. Ovidiu Dumitraşcu, prof. Claudiu Şular, prof. Mircea Seleuşan, dr. psihiatru Dan Ilieş şi alţii care simpatizează cu noua formaţiune politică.
Sperăm că USR va salva, cu adevărat, România!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5