( Foto) Sfâşietor ! Andrei condus, azi, pe ultimul drum, de familie şi colegii de liceu. Inima ce s-a oprit pe calea ferată va bate, în Săptămâna Mare, în Ceruri !

Andrei a fost condus azi pe ultimul drum, de la casa părintească din Șieu Sfântu. Colegii de liceu, alături de cei ce l-au cunoscut, l-au iubit și i-au fost prieteni au fost alături de familia îndurerată. Andrei a fost condus ca un mire spre Cer, cu mulţime de flori. Tânărul a fost înmormântat, în Postul Sfintelor Paşti, întru aşteptarea Învierii, în cimitirul satului.
La cea mai frumoasă vârstă, în prag de majorat, Andrei a murit fulgerător în ultima zi de şcoală înainte vacanţei de Paşti, lângă o cale ferată. O moarte ce a venit peste familia băiatului din Sieu Sfântu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Grigore Moisil” din Bistrița. Se pare că tânărul ce venea cu trenul din Bistriţa de la şcoala de şoferi, ar fi adormit pe tren, iar când şi-a dat seama că trece de halta unde trebuia să coboare a sărit din tren, leziunile provocate de lovitură fiind incompatibile cu viaţa.
Mama lui vorbise înainte de a se urca în tren cu el la telefon. Atât mama Cosmina, cît şi tatăl George şi sora mai mică Maria sunt în stare de şoc. Aşteptau să vină Paştile, însă în loc să se bucure de sărbătoare, în Săptămâna Mare, s-au despărţit de Andrei.
Se spune că în acestă perioadă porţile Raiului sunt deschise şi toţi cei ce mor acum vor intra în Împărăţia Domnului.
Dumnezeu să-l ierte şi încă odată trebuie spus atenţie tineri, cu viaţa nu e de jucat ! Mai bine mai mergi o gară decât să îţi rişti propria viaţă !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5