( Foto) Primarul Ioan Szabo, condus, în lacrimi, la doar 58 de ani, pe drumul veşniciei, de preşedintele CJ, parlamentari, primarii din judeţ, preoţi de toate confesiunile şi mulţime de şănţeni

Primarul Ioan Szabo a fost condus, în lacrimi, la doar 58 de ani, pe drumul veşniciei, de preşedintele CJ, parlamentari, primarii din judeţ, preoţi de toate confesiunile şi mulţime de şănţeni. Trupul lui Ioan Szabo a ajuns în comuna Șanț vineri şi a fost depus la Biserica Penticostală din Valea Mare, unde şi-au putut lua un ultim rămas bun de la cel care a fost un adevărat conducător al unei comunități pe care a iubit-o.
Azi, cel care a fost primarul comunei Șanț, Ioan Szabo, și-a salutat pentru ultima dată oamenii din comuna pe care a administrat-o timp de aproape 8 ani şi a iubit-o aşa de mult. Mulţime de oameni s-au aflat în faţa primăriei, primind în lacrimi cortegiul funerar. Au fost mesaje din partea oficialilor, dar şi din partea preoţilor, toţi fiind în rugăciune, indiferent de confesiune, pentru primar.
"Am sperat luni întregi ca acest moment, când tatăl meu, Ioan Szabo, va ajunge din nou acasă să fie unul de bucurie. Dumnezeu a rânduit altceva și l-am așteptat acasă cu inima strânsă și cu durere în suflete. Vă multumim tuturor celor care sunteți alături de noi în aceste momente de adâncă suferință, pentru rugăciunile și sprijinul sufletesc. Dumnezeu să vă binecuvinteze" transmite, în numele familiei, fiul David Szabo.
.........
Inima fostului primar al comunei Șanț a încetat să mai bată pe pământ, la doar 58 de ani. După luni petrecute la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, fiind infectat cu noul coronavirus, acesta şi-a revenit, de curând, din comă indusă din cauza complicațiilor cauzate de infecția cu SARS-CoV-2, fiind dezintubat și respirând singur, după 60 de zile de respirație mecanică.
Ioan Szabo a fost primar al comunei Şanţ timp de 8 ani, având proiecte frumoase pentru comunitate.
Cotidianul Răsunetul îi mulţumeşte pentru colaborarea deosebită şi îl roagă pe Bunul Dumnezeu să îi facă parte de un colt de rai, iar familiei greu încercate să îi dea puterea de a merge mai departe.
Drum bun spre Ceruri, domnule primar !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5