A fost grevă, domnule Preşedinte

În instituţia pe care cu onor o conduceţi şi încă în 51 de administraţii locale din judeţ, percepţia noastră despre grevă este cu totul alta , se poate protesta şi fără a da cu parul. Chiar ne dorim acest lucru, dorim guvernare la toate nivelurile în interesul celor mulţi, pentru a nu se ajunge la folosirea sus numitului instrument. Dacă cineva a înţeles că poate stinge o nemulţumire rupând afişele care erau puse din respect pentru cetăţeanul care ar fi avut nevoie de serviciul nostru, se înşeală şi slabă satisfacţie are.

Salariatul Gavril Iliuţ ar avea multe să vă spună, dar nu aţi avut niciodată timp să-l ascultaţi, ca şi pe alţii de altfel, de aceea v-a scris şi o scrisoare, care am crezut că ajunge, şi nu trebuie “să mai dăm din casă”.

Dacă mai este cazul, pentru cine nu ştie: m-am ocupat în ultimul timp de un proiect european, din postura de manager de proiect. L-am trecut prin toate fazele. L-am predat în 01.04.2010 cu finanţare aprobată (banii în bancă) la voinţa dvs. şi contra voinţei mele, dar v-am respectat dorinţa , motivat fiind că aţi avea nevoie de serviciile mele intelectuale în alt sector de activitate.

Dacă acum încercaţi să invocaţi alte motive, mă văd nevoit să mă întreb de ce oare în acest moment aţi făcut schimbarea (dar cititorii noştri sunt cei mai deştepţi) ştiu ei de ce! Ar mai fi încă multe alte întrebări de pus, dar rămân pe altă dată.

Din partea noastră, a tuturor colegilor din sindicat, vă transmitem pe această cale, că doar aşa putem, multă sănătate şi putere de muncă şi vă iubim cu aceeaşi intensitate ca şi dvs.

Cu aleasă consideraţie,

ing. Gavril Iliuţ

Comentarii

02/06/10 17:22
Daniel

normal domnule iliut ca ati fost schimbat dupa ce ati obtinut finantarea, au ei nevoie de banii astia si in alte scopuri. De obicei la noi oamenii capabili sunt dati la o parte

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5