A fost deschis Centrul Național Olimpic pentru junioarele handbalului românesc! Președintele COSR și al FRH, la Bistrița!

La Bistrița a fost inaugurat oficial Centrul Național Olimpic pentru Junioare la handbal feminin. Tinerele handbaliste au fost susținute sâmbătă de vizitate de către președintele COSR, Mihai Covaliu, secretarul general, George Boroi, dar și de către președintele FRH, Constantin Din, și presedintele Consiliului Judetean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.
"Centrul Național Olimpic de Pregătire pentru Junioare la handbal feminin, locul unde se va forma noua generație de jucătoare valoroase ale României, este deschis la Bistrița. După o selecție riguroasă, cele mai bune 14 jucătoare din zona Transilvaniiei vor fi antrenate de fostele jucătoare ale CS Gloria 2018 BN, Daniela Rațiu și Geta Diniș-Vârtic. O adevărată pepinieră a performanței care azi și-a primit echipamentele de antrenament și joc.
Mulțumim domnului Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, domnului secretar general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, George Boroi, și președintelui Federației Române de Handbal, Constantin Din, pentru susținerea și încrederea acordată în realizarea acestui proiect pentru tânăra generație de sportivi profesioniști, aici în Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud.
Continuăm să investim în sport, să crește, tineri talentați și pasionați, viitorii campioni ai României", a transmis președintele CJ, Emil Radu Moldovan.
În prezența oficialilor și a rudelor sportivelor, multipla campioană națională, europeană și mondială Mihaela Șteff le-a oferit celor 14 jucătoare selecționate de la cluburi din Târgu Mureș, Cluj Napoca, Timișoara și Bistrița dar și staff-ului tehnic câte un rucsac cu echipament complet de prezentare și antrenament.
▪️ Lot: Bianca Mureșan, Alexia Oltean, Alexa Ani-Senocico, Alicia Rodrigues, Daniela Giurgiuca, Alexandra Gogiu, Nicolle Rada, Nora Kalman, Alexia Cibi, Alexandra Zegrean, Maya Ungurușan, Izabela Crăciun, Mara Darabont, Sara Lupuian
▪️ Staff tehnic: Daniela Rațiu – antrenor principal, Georgeta Diniș-Vârtic – antrenor secund, Daniel Vlasa – antrenor cu portarii, Robert Cârcei – kinetoterapeut
***
Președintele COSR, Mihai Covaliu și secretarul general al Forului, George Boroi, s-au întâlnit și cu echipa României , la Trofeul Carpați. Federația Română de Handbal speră să obțină biletele olimpice pentru Paris, obiectivul de la acest Campionat Mondial fiind clasarea în locurile 1-7.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5