"Floris" reprezintă România la Campionatul Mondial din Germania

Clubul de dans sportiv "Floris" a obţinut titlul de campioană la secţiunea standard şi vicecampioană la secţiunea latino la Campionatul Naţional de Formaţii, organizat în Bacău.

La secţiunea standard, formaţia "Retro Project" a obţinut titlul de campioană naţională, sportivii de la "Floris" câştigând al 6-lea titlu de campioni. Pe locul 2 s-au clasat cei de la Clubul de dans sportiv "Hobby Dance" din Bucureşti, cu formaţia "Michael Jackson", iar pe locul 3 s-a clasat formaţia "Balada pentru Maramureş" de la Clubul de dans sportiv "Mini Maxi" din Sighetul Marmaţiei. Fiecare formaţie a fost compusă din 8 perechi de dansatori legitimaţi la Federaţia Română de Dans Sportiv, iar aceştia au dansat pe un colaj de 6:00 minute format din diverse melodii pe ritmuri de vals lent, tango, vals vienez, foxtrot(slow-fox) şi quick step.

La secţiunea latino-americane, bistriţenii au ocupat doar locul secund cu formaţia "Vamos a bailar", pe locul I fiind cei de la Clubul de dans sportiv "Mini Maxi" din Sighetul Marmaţiei cu formaţia "Remember Boney M". Locul 3 a fost ocupat de Clubul de dans sportiv "Potaissa" din Turda, participând cu formaţia "Fata Morgana". La această secţiune, participanţii au dansat pe ritmuri de samba, cha-cha, rumba, paso doble şi jive.

Pe lângă Campionatul Naţional de Formaţii, s-a organizat şi Cupa Fiesta pe Formaţii, Clubul de dans sportiv "Floris" obţinând locul 2 la secţiunea Solo Fete şi locul 3 la Cupa Fiesta Formaţii Standard - copii cu vârsta cuprinsă între 8-14 ani. Dansatorii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii, cupe şi şampanie.

Datorită faptului că formaţia "Retro Project" a obţinut locul 1 şi s-a bucurat de un real succes la acest campionat, aceasta va reprezenta România la Campionatul Mondial de Formaţii - sectiunea Standard în data de 26 noiembrie 2011 în oraşul Braunschweig din Germania.

Clubul de dans sportiv “Floris” condus de antrenorul Florica Buduşan a mai demonstrat încă odată că este un club serios care aduce performanţe şi reprezintă judeţul peste tot în ţară şi în lume cu mândrie.

Comentarii

11/09/11 23:40
FLORICA BUDUSAN

MULTUMESC TUTUROR CELOR DIN FORMATIA =RETRO PROJECT=CA ATI ADUS ASA BUCURIE UNUI ANTRENOR .
VA CUNOSC DE MICI ..ACUM SUNTETI MARI...SI....MULTI PARINTI SI ANTRENORI AR FI MANDRI CU VOI..
ORICUM SUNTETI UNICI......TINETI-O TOT ASA!!!!!!!!!!!1

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5