Florile potrivite pentru femeia Leu! Învață să faci cadouri unice și potrivite

Femeia Leu este ca un soare de vară ce te încălzește tot timpul anului. Se spune că nimeni nu iubește cum o face o femeie născută în zodia Leu. Acestea se îndrăgostesc des însă iubesc doar o dată în viață cu adevărat. Atunci când o fac, femeile Leu se dedică trup și suflet acelor persoane care au reușit să le fure inimile și își apără dragostea cu ferocitatea specifică leoaicelor. De asemenea, pentru ele este foarte important devotamentul și așteaptă în schimb aceeași dragoste intensă. Deși în relația de cuplu sunt extrem de dedicate, ca ființe unice, femeile Leu sunt extrem de independente. Acestea impun respect doar cu simpla lor prezență, iar defectul lor cel mai mare este orgoliul.

Pentru că le sărbătorim în această vară, în intervalul iulie-august, Maison D`or florarie online ți-a pregătit o listă cu florile lor preferate pentru a te ajuta să le cuceresti, să le uimești și să le impresionezi printr-un cadou perfect.

Floare soarelui – floarea zodiei Leu

Floarea soarelui este reprezentativă pentru această zodie și se află în perfectă armonie cu naturalețea și căldura pe care le arată femeia Leu, dar și cu preferințele sale pentru florile mari, impunătoare, care atrag atenția.

Culoarea galben este o culoare vibrantă, apreciată de femeia Leu, așa că un buchet de flori în nuanțe puternice este o alegere excelentă. Pe lângă floarea soarelui poți alege și trandafiri galbeni sau orhidee.

Dacă vorbim despre un eveniment important cu ocazia căruia îi dăruiești florile, un aranjament floral supradimensionat va impresiona orice femeie din această zodie.

Un buchet format din lalele galbene și roșii va fi extrem de potrivit, deoarece arată latura sensibilă și iubitoare a femeii Leu.

Bujorii – flori impresionante ca și femeia Leu

Aranjamentele florale care conțin bujori arată uimitor la orice eveniment și în fiecare casă. Bujorii arată perfect în aranjamente florale de mono piese, dar completează perfect și alte aranjamente care conțin alte flori precum trandafirii, hortensiile sau irișii.

Bujorul este simbolul floral al Chinei și este asociat cu bunăstarea și fericirea în cuplu și căsnicie. Cu o tradiție de peste 4000 de ani în Orientul Îndepărtat , bujorul se bucură și astăzi de o apreciere de tip nobiliar. A avea bujori la nuntă reprezintă un talisman de atragere a norocului peste unirea mirilor, de aceea bujorii sunt nelipsiti din aranjamentele florale de sărbătoare.

Femei de încredere, foarte generoase și atente, femeile Leu sunt prietenele ideale și partenerele de viață perfecte pentru bărbații puternici. Dacă vrei să-I faci o surpriză memorabilă, pe care să nu o uite niciodată și să o aprecieze sincer, alege trandafiri criogenati cu livrare imediata de la Maison D`Or.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5