Florile Jeniţei Naidin

Dan Popescu

Pe blogul doamnei Jeniţa Naidin inundă florile, simbol al frumuseţii şi al pozitivismului. O floare este o invitaţie la un cântec încă nenăscut.
Doamna Naidin ne oferă flori, multe flori. Florile nu se oferă niciodată la întâmplare. Să iubim florile aşa cum ne iubesc şi ele pe noi, fără să cerem nimic în schimb. Iubirea nu se negociază. Doamna Naidin nu ne oferă florile la întâmplare. Nici o floare nu se ia la întrecere cu florile din jurul ei, ea doar înfloreşte. Doamna Naidin nu se ia la întrecere cu nimeni, dânsa doar înfloreşte.
Trandafirul este floarea oficială a SUA. Trandafirul roşu este simbolul de dragoste cel mai cunoscut, simbolul pasiunii şi al eleganţei. În Italia trandafirul este floarea cererilor în căsătorie. Petale de flori presărate în faţa casei iubitei. Dacă mai sunt acolo şi a doua zi, cererea în căsătorie are verde.
Nu rupeţi petalele unei flori pentru că nu aşa îi poţi aduna frumuseţea. Orice floare este un suflet care se deschide, ea nu ştie cât de preţioasă este frumuseţea ei. Poţi rupe toate florile însă nu poţi opri primăvara.
Iubirea este iluzia unei flori. Şi până la urmă ea aşteaptă pe marginea unei petale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5